Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είμαι ενθουσιασμένος που ανανέωσε ο Βασίλης»

«Είμαι ενθουσιασμένος που ανανέωσε ο Βασίλης»
Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018 - 14:01

Ενθουσιασμένος από το γεγονός ότι ο Βασίλης Σπανούλης ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, τόνισε πως είναι σε δηλώσεις του στο olympiacosbc.gr ο Ντέιβιντ Μπλατ.

Ο Αμερικανοισραηλινός προπονητής, ο οποίος ανέλαβε πριν από λίγες ημέρες και επίσημα τον πάγκο των «ερυθρόλευκων» για τα επόμενα 2 χρόνια, υπογράμμισε επίσης ότι ανυπομονεί να δουλέψει με τον αρχηγό των Πειραιωτών.

Ο 59χρονος τεχνικός ήθελε όσο τίποτα να παραμείνει ο Βασίλης στον Ολυμπιακό, κάτι το οποίο είναι απόλυτα φυσιολογικό, αφού όλες οι ευρωπαϊκές ομάδες θα ήθελαν τον ηγέτη του Θρύλου στο σύλλογό τους.

Μάλιστα, ο Μπλατ είχε και συνομιλία με τον Σπανούλη και συζήτησαν μεταξύ άλλων και για την επόμενη χρονιά με τον Ολυμπιακό, στην οποία όπως τόνισε θα προσπαθήσει με τη βοήθεια του Βασίλη να φτιάξει την σπουδαία ομάδα που όλοι θα θέλουν να βλέπουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ο Βασίλης ανανέωσε το συμβόλαιο του. Ανυπομονώ να δουλέψω μαζί του και να βοηθήσουμε, ώστε ο Ολυμπιακός να γίνει η σπουδαία ομάδα που ξέρω ότι μπορεί να είναι».

Διαβάστε επίσης

Στο top 5 το κάρφωμα του Μιλουτίνοφ (vid)

Στο top 5 το κάρφωμα του Μιλουτίνοφ (vid)

Το εντυπωσιακό κάρφωμα του σέντερ του Ολυμπιακού κόντρα στην Γερμανία βρίσκεται στην 2η θέση των κορυφαίων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.