Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού

Οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού
Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018 - 17:37

Η σεζόν για την ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού ξεκινά την Πέμπτη 5 Ιουλίου. Με την κλήρωση του προκριματικού γύρου της Euroleague Γυναικών. Εκεί όπου θα πάρει μέρος και ο Θρύλος.

Οι «ερυθρόλευκες» θα συμμετάσχουν για πρώτη φορά στη διοργάνωση και θα διεκδικήσουν την είσοδό τους στη φάση των ομίλων, μέσα από τα ματς που θα διεξαχθούν στις 9 και 12 Οκτωβρίου. Να σημειώσουμε πώς η φάση των ομίλων ξεκινά στις 24/10.

Οι υποψήφιοι αντίπαλοι για τον Ολυμπιακό είναι η ρωσική Ναντέζντα, η τουρκική Τσουκουρόβα, η γαλλική ESBVA-LM, η ουγγρική Ατομέρομου ΤΑΡ Σέκσαρντ, η ιταλική Ουμάνα Ρέγιερ Βενέτσια, η πολωνική Βίσλα Κρακοβίας και η ΤΤΤ Ρίγα από τη Λετονία.

Οι τέσσερις ομάδες που θα αποκλειστούν από τον προκριματικό γύρο της Euroleague Γυναικών, θα συνεχίσουν στο EuroCup, με την κλήρωση της διοργάνωσης να διεξάγεται επίσης στις 05/07.

Σε ό,τι αφορά τις ομάδες που έχουν περάσει ήδη στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης, αυτές είναι οι: Εκατερίνεμπουργκ (Ρωσία), Φενέρμπαχτσε (Τουρκία), Μπουρζ (Γαλλία), Σοπρόν (Ουγγαρία), Φαμίλια Σκίο (Ιταλία), USK Πράγας (Τσεχία), Πολκοβίτσε (Πολωνία), Αβενίδα (Ισπανία), Μίθρα Κάστορς Μπρεν (Βέλγιο), Ντιναμό Κουρσκ (Ρωσία), Χατάι (Τουρκία) και Φλαμέ Καρόλο (Γαλλία).

Διαβάστε επίσης