Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με την Βίσλα Κρακοβίας ο Θρύλος

Με την Βίσλα Κρακοβίας ο Θρύλος
Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2018 - 12:19

Την Βίσλα Κρακοβίας θα αντιμετωπίσει η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού για τον προκριματικό γύρο της Euroleague.

Οι «ερυθρόλευκες» περίμεναν με ανυπομονησία να μάθουν την αντίπαλό τους στην κλήρωση που έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης (05/07) για τα προκριματικά της διοργάνωσης και τελικά αυτή θα είναι η πολωνική ομάδα.

Ο Θρύλος σκοπεύει για το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη και θα τα δώσει όλα στα δύο ματς με την Βίσλα Κρακοβίας. Το πρώτο ματς θα πραγματοποιηθεί στις 9 Οκτωβρίου εντός έδρας και το δεύτερο στις 12 του ίδιου μήνα εκτός έδρας.

Τις "ερυθρόλευκες" εκπροσώπησαν στην κλήρωση της Ευρωλίγκας στο Μόναχο, ο General Manager της ομάδας, Παναγιώτης Φασούλας, και η Team Manager, Εύη Δημητράτου.

Διαβάστε επίσης

Στα γραφεία της Arcadia o Παπανικολάου (vid)

Στα γραφεία της Arcadia o Παπανικολάου (vid)

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού έφτασε λίγο μετά τις 12:15 στα γραφεία της Arcadia, προκειμένου να συναντηθεί με τους αδερφούς Αγγελόπουλους και να συζητήσουν για την ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας.

Έμεινε στο Λιμάνι και ο «Παπ»

Έμεινε στο Λιμάνι και ο «Παπ»

Ο Κώστας Παπανικολάου ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, στον οποίο θα αγωνίζεται για τα, τουλάχιστον, επόμενα 3 χρόνια. Ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον «Παπ», μέσω Facebook, η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ.

Η κλήρωση των «ερυθρόλευκων» (vid)

Η κλήρωση των «ερυθρόλευκων» (vid)

Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση την κλήρωση για τα προημιτελικά της Euroleague με τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ να περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της.