Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα τελευταία κομμάτια του παζλ...

Τα τελευταία κομμάτια του παζλ...
Σάββατο, 14 Ιουλίου 2018 - 11:47

Στην τελική ευθεία για να ολοκληρώσει το ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν είναι ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προχωρήσει ήδη σε πολύ σημαντικές κινήσεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο και πλέον απομένουν δύο κομμάτια ακόμη για να συμπληρωθεί το παζλ του ρόστερ του Θρύλου.

Οι Πειραιώτες, αφού έκαναν δικό τους τον προπονητή που ήθελαν, τον Ντέβιντ Μπλατ ξεκίνησαν άμεσα το μεταγραφικό τους σχεδιασμό, ανανεώνοντας τα συμβόλαια των Σπανούλη και Παπανικολάου, ενώ απέκτησαν τους Γουίλιαμς-Γκος, Ζακ Λεντέι και Αλέξανδρο Βεζένκοφ.

Πλέον, απομένουν δύο ακόμη κινήσεις, η μία στα γκαρντ και η άλλη στα φόργουορντ, ώστε να κλείσει το ρόστερ της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ έχει βάλει τη σφραγίδα του μέχρι στιγμής στις κινήσεις που έχουν γίνει και εξετάζει αρκετές περιπτώσεις για τις δύο αυτές θέσεις. Δεν υπάρχει μεγάλη βιασύνη, αφού ο Θρύλος βρίσκεται πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει το ρόστερ του και έτσι ο Αμερικανοισραηλινός τεχνικός «τσεκάρει» καθημερινά παίκτες για την ενίσχυση του συλλόγου.

Ο Θρύλος, αναμένεται το προσεχές διάστημα να προχωρήσει και στις 2 αυτές κινήσεις στα γκαρντ, και στα φόργουορντ, με τις κινήσεις του να δείχνουν ξεκάθαρα ότι σκοπεύει τη νέα χρονιά να επιστρέψει ξανά στην κορυφή.

Διαβάστε επίσης

Ο «Σάσα θα τα καταφέρει στον Ολυμπιακό»!

Ο «Σάσα θα τα καταφέρει στον Ολυμπιακό»!

Ο Γιάννης Αθηναίου μίλησε στο gavros.gr για τον Σάσα Βεζένκοφ- Την συνεργασία που είχαν στον Άρη, το αγωνιστικό προφίλ του νέου παίκτη των Πειραιωτών και την… πίεση στον Ολυμπιακό.