Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Όπλο μας το πάθος και η ψυχή»

«Όπλο μας το πάθος και η ψυχή»
Κυριακή, 19 Αυγούστου 2018 - 18:35

Η προετοιμασία της εθνικής μπάσκετ Γυναικών για το προσεχές Παγκόσμιο πρωτάθλημα, ξεκίνησε την περασμένη Πέμπτη. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται μπροστά σε μία από τις μεγαλύτερες της προκλήσεις, όπως δήλωσε η Αφροδίτη Κοσμά.

«Είμαστε χαρούμενες που μαζεύτηκε και πάλι η οικογένεια της Εθνικής! Έχουμε όμορφα συναισθήματα από το τελευταίο Ευρωπαϊκό, στο οποίο λόγω της τέταρτης θέσης εξασφαλίσαμε και την πρόκριση για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Θα παίξουμε στο υψηλότερο επίπεδο, αισθανόμαστε ευλογημένες και χαρούμενες που θα εκπροσωπήσουμε τη χώρα μας σε αυτή την τόσο μεγάλη διοργάνωση», τόνισε αρχικά, η μπασκετμπολίστρια του Ολυμπιακού.

Και πρόσθεσε: «Ξεκινήσαμε δυναμικά την προετοιμασία, ενώ υπάρχουν στην ομάδα και κάποια νέα πρόσωπα, τα οποία έχουμε βάλει ήδη στο κλίμα».

Στη συνέχεια, είπε πώς «Εμείς έχουμε ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, που δεν μπορούν να το χτυπήσουν εύκολα οι αντίπαλοι. Είναι η ψυχή και το πάθος! Αυτό είναι το μεγαλύτερό μας όπλο, ενώ παράλληλα, η συγκέντρωση στο πλάνο μας είναι κάτι το μοναδικό».

Τέλος, υπογράμμισε: «Το επίπεδο είναι πάρα πολύ υψηλό, αλλά για να παίζουμε σε αυτή τη διοργάνωση είμαστε και εμείς σε υψηλό επίπεδο. Θέλουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση και μπορεί και μια νίκη να φτάσει για αυτό. Έχουμε την εμπειρία, η οποία μπορεί να μας βοηθήσει να πετύχουμε το στόχο. Υπάρχει, όμως, πολλή δουλειά μπροστά μας! Περιμένουμε και δύο ακόμη παίκτριες που βρίσκονται στο στάδιο της αποκατάστασης και ελπίζω, όλα να πάνε καλά».

Διαβάστε επίσης