Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχει τον τρόπο, έχει και τον χρόνο…

Έχει τον τρόπο, έχει και τον χρόνο…
Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2018 - 16:17

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε και επίσημα τη χθεσινή ημέρα, Τρίτη (21/08) την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν.

Το κλίμα στις τάξεις των «ερυθρόλευκων» ήταν κάτι περισσότερο από θετικό, με τον ενθουσιασμό του Ντέιβιντ Μπλατ, αλλά και των υπολοίπων να γίνεται έντονα φανερός.

Όλοι δείχνουν στην ομάδα ό,τι γουστάρουν που βρίσκονται στον Ολυμπιακό και αυτό μένει να φανεί και μέσα στα παρκέ όταν θα ξεκινήσει η νέα σεζόν και τα επίσημα ματς της ομάδας.

Προς το παρόν ο Θρύλος ξεκινάει να «χτίζει» μία νέα ομάδα, την ομάδα του Αμερικανοισραηλινού τεχνικού, ο οποίος όπως τόνισε και στις δηλώσεις του έβαλε εκτός από την εμπειρία και την νοοτροπία του νικητή, το νέο... αίμα και την αθλητικότητα στο ρόστερ του συλλόγου.

Με αυτά τα συστατικά στοχεύει να φτιάξει τον νέο Ολυμπιακό, ο οποίος θα επιστρέψει στους τίτλους, παίζοντας το μπάσκετ που θα θέλουν όλοι να παρακολουθούν.

Στην προσπάθειά του αυτή είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ο 59χρονος έχει από την πρώτη ημέρα όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Κάτι το οποίο δεν συνέβαινε τις προηγούμενες σεζόν, καθώς είτε δεν είχαν προστεθεί όλα τα μέλη του συλλόγου, είτε είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες. Βέβαια, στη συνέχεια θα λείψουν όπως φαίνεται επτά παίκτες του συλλόγου, λόγω των υποχρεώσεων τους με τις εθνικές ομάδες.

Τώρα, ωστόσο, είναι όλοι στη διάθεση του Μπλατ, με τον κόουτς των Πειραιωτών να έχει την ευκαιρία να δουλέψει μαζί τους και να φτιάξει την ομάδα που θέλει για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», λοιπόν, έχει τον τρόπο μετά από τα τόσα χρόνια εμπειρίας του, ενώ έχει παράλληλα και τον απαιτούμενο χρόνο για να δουλέψει με τους παίκτες του και να «χτίσει» το νέο Θρύλο που θα κατακτήσει ξανά την κορυφή.

Διαβάστε επίσης