Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έφτασαν στα «Δύο Αοράκια» Ολυμπιακός και Ούνιξ! (pics-vids)

Έφτασαν στα «Δύο Αοράκια» Ολυμπιακός και Ούνιξ! (pics-vids)
Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2018 - 19:14

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ: ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Στα «Δύο Αοράκια» βρίσκεται η αποστολή του Ολυμπιακού αλλά και της Ούνιξ Καζάν για τον άτυπο τελικό του 3ου Διεθνούς Τουρνουά Κρήτης(20:30/ CosmoteSport4). Οι «ερυθρόλευκοι» λίγο πριν τις 19:00 αφίχθησαν στο γήπεδο και δύο λεπτά αργότερα έφτασε και η αποστολή της ρωσικής ομάδας.

Πρώτος κατέβηκε ο Βασίλης Σπανούλης ο οποίος θα αγωνιστεί κανονικά απέναντι στην ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη, με τον Έλληνα κόουτς της Ούνιξ να μην έχει στη διάθεσή του τον Πιέρια Χένρι. Ο Αμερικανός γκαρντ αντιμετωπίζει ένα σοβαρό προσωπικό πρόβλημα και αναχώρησε ήδη από το Ηράκλειο για την Αμερική.

Οι «ερυθρόλευκοι» και ο Ντέιβιντ Μπλατ, οι οποίοι προπονήθηκαν κανονικά το πρωί της Κυριακής (23/09) για μιάμιση ώρα, έκατσαν λίγη ώρα στην κεντρική σάλα όπου παρακολούθησαν το Χάποελ Ιερουσαλήμ- Γαλατάσαραϊ.






Διαβάστε επίσης

Ούνιξ Καζάν - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live

Ούνιξ Καζάν - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Ούνιξ στον τελικό του «3rd International Basketball Tournament του Ηρακλείου». Live στις 20:30 στο gavros.gr/CS4.

Έχει τον τρόπο…

Έχει τον τρόπο…

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Ούνικς Καζάν με 70-65 στο Ηράκλειο Κρήτης με κορυφαίο τον Σπανούλη (17 πόντους)- Πολύ καλή εμφάνιση από Τίμα (11 πόντους).

Ένας σούπερ ΛεΝτέι!

Ένας σούπερ ΛεΝτέι!

Ο Αμερικανός σέντερ έχει συστηθεί με τον καλύτερο τρόπο στον κόσμο του Ολυμπιακού, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις και στα 6 φιλικά ματς με τους Πειραιώτες.