Ντουντούκα
Ευαγγέλου στα Γιάννενα, λέει. Τι είναι αυτοί ρε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Δίνουν πάσες ζωής!

Δίνουν πάσες ζωής!
Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018 - 13:56

Μια ακόμα σπουδαία δράση από τα μέλη του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών του Ολυμπιακού. Πιστά στις αξίες του εθελοντισμού και της συνεισφοράς, συμμετέχουν ενεργά στην προσέλκυση αιμοδοτών για την κάλυψη των αναγκών των συνανθρώπων μας για αίμα.

Σε συνεργασία με την «Τράπεζα Αίματος Δημήτρης Βλων», με αφορμή τη συμπλήρωση 25 ετών από τον θάνατο του ονοματοδότη της, οι Βετεράνοι μπασκετμπολίστες του Ολυμπιακού θα δώσουν φιλικό αγώνα με τους Παλαίμαχους Έλληνες καλαθοσφαιριστές της ΣΠΑΚΕ, το Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 13:00 στο κλειστό γήπεδο του ΜΕΤΣ (Μάρκου Μουσούρου 70). Ο φιλικός αγώνας διεξάγεται στο περιθώριο της γιορτής Eθελοντικής Αιμοδοσίας της «Τράπεζας Αίματος Δημήτρης Βλων». Η φιλοξενία στο κλειστό του ΜΕΤΣ αποτελεί μια ευγενική παραχώρηση του Δ.Σ. του ΟΠΑΝΔΑ.

Πριν τον αγώνα, από τις 9:00, το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου, το τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν.Ν.Θ.Α. «Η ΣΩΤΗΡΙΑ» και τα μέλη της «Τράπεζας Αίματος Δημήτρης Βλων» θα ενημερώνουν το κοινό στο κλειστό του ΜΕΤΣ σχετικά με τη δωρεά μυελού των οστών, ενώ θα διενεργηθεί δειγματοληψία με σκοπό την ένταξη νέων εθελοντών, στην παγκόσμια και εθνική δεξαμενή δοτών.

Μια ενέργεια που θα πραγματοποιηθεί από το κέντρο ενημέρωσης και προσέλκυσης εθελοντών δοτών μυελού των οστών του Πανεπιστημίου Πατρών «ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ- ΚΕΔΜΟΠ». Την υγειονομική κάλυψη της εκδήλωσης έχει αναλάβει η Εθελοντική Ομάδα Έρευνας Διάσωσης «Ε.ΟΜ.Ε.Δ.».

Μερικές σταγόνες προσφοράς μετουσιώνονται στο «εισιτήριό» μας για να δούμε ξανά σε δράση, τους αγαπημένους μας αθλητές που αποτελούν το λαμπρό παρελθόν και τα θεμέλια της Ελληνικής Καλαθοσφαίρισης».

Διαβάστε επίσης

To έβαλε από το κέντρο ο Τουπάν (vid)

To έβαλε από το κέντρο ο Τουπάν (vid)

Ο Γάλλος γκαρντ/φόργουορντ του Ολυμπιακού σκόραρε από το κέντρο κατά τη διάρκεια της Media Day, με την Ευρωλίγκα να καταγράφει το τρομερό του σουτ.

«Σαν στο σπίτι μου στον Ολυμπιακό»

«Σαν στο σπίτι μου στον Ολυμπιακό»

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε για τη φετινή προετοιμασία της ομάδας με τον Μπλατ, την ατομική βελτίωσή του, αλλά και το ενδιαφέρον ομάδων από το NBA.