Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έκανε θραύση!

Έκανε θραύση!
Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2018 - 14:57

Πάρα πολλές λύσεις από τον αλάνθαστο Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση κόντρα στην Κίμκι.

Ο φόργουορντ του Θρύλου πρόσφερε πάρα πολλές λύσεις στα 17:07 που αγωνίστηκε τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση και έδειξε ότι έχει δουλέψει πολύ το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Ο Βεζένκοφ επέλεξε να πάει στην Αμερική και να δουλέψει σε ατομικό επίπεδο, ώστε να είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο με τους «ερυθρόλευκους» και αν και ακόμη είναι πολύ νωρίς, έδειξε ότι αυτή η δουλειά του έχει κάνει πολύ καλό στο παιχνίδι του.

Ώριμες και σωστές αποφάσεις στην επίθεση, τρομερές βοήθειες στην άμυνα, πρώτος στο ριμπάουντ και στις δύο πλευρές του παρκέ. Μάλιστα, επιτέθηκε με κάθε τρόπο στην άμυνα της Κίμκι, δείχνοντας ότι διαθέτει τρομερό πλουραλισμό στην επίθεση, με πρόσωπο στο καλάθι, με ποστ παιχνίδι, με μακρινό σουτ.

Ο Βεζένκοφ ήρθε να συνθέσει ιδανικά τη θέση «4» του Θρύλου, μαζί με τον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος θα χρειαστεί και τη φετινή σεζόν «ανάσες». Την ώρα που στο «4» υπάρχουν και οι Αγραβάνης, αλλά και ο Λεντέι που μπορεί να βοηθήσει, ενώ ο Βεζένκοφ παίζει και στο «3».

Ας δούμε, όμως, μέσα από τους αριθμούς την εκπληκτική εμφάνιση του Σάσα κόντρα στην Κίμκι. Ο φόργουορντ του Θρύλου ήταν ο 2ος σκόρερ της ομάδας με 13 πόντους, πίσω μόνο από τον Λεντέι που είχε 14.

Ο Βεζένκοφ είχε μόνο δύο άστοχα δίποντα στον αγώνα, μετρώντας συνολικά 4/6, ενώ είχε επίσης 1/1 τρίποντο, 2/2 βολές. Τέλος, μάζεψε 4 ριμπάουντ, 2 αμυντικά και 2 επιθετικά, σημειώνοντας και ένα κλέψιμο στον αγώνα.

Αν μη τι άλλο γεμάτη και εντυπωσιακή εμφάνιση από τον Βεζένκοφ, ο οποίος έχει ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης και σίγουρα θα δώσει πολύτιμες λύσεις στον Ντέιβιντ Μπλατ μέσα στη σεζόν.

Διαβάστε επίσης

«Φέτος δεν γλυτώνει κανείς!» (pic)

«Φέτος δεν γλυτώνει κανείς!» (pic)

Η ανάρτηση της Θύρας 7 μετά τις μεγάλες νίκες τόσο της γυναικείας όσο και της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Θρύλου τη χθεσινή ημέρα (12/10) στην Ευρώπη.

Με Σπανούλη το 1ο Top 10 της φετινής Euroleague (vid)

Με Σπανούλη το 1ο Top 10 της φετινής Euroleague (vid)

Το φανταστικό buzzer beater του αρχηγού του Ολυμπιακού κόντρα στην Κίμκι, αφού προηγουμένως έριξε στο παρκέ τον Μποστ, βρίσκεται ανάμεσα στις καλύτερες φάσεις της διοργάνωσης.

«Μεγάλη νίκη» (pic)

«Μεγάλη νίκη» (pic)

Η ανάρτηση του Γουίλιαμς-Γκος μετά το τεράστιο διπλό του Θρύλου στην Ρωσία κόντρα στην Κίμκι.