Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δέχεται 62% στο ζωγραφιστό!

Δέχεται 62% στο ζωγραφιστό!
Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018 - 18:34
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Πολύς λόγος, συζητήσεις, αναφορές κτλ. έχουν γίνει για την άμυνα του Ολυμπιακού στη ρακέτα, για το αν χρειάζεται έναν rim protector ή έναν «τερματοφύλακα» που να κόβει και να καλύπτει κενά και αδυναμίες, για την προσωπική άμυνα του Λεντέι και ούτε καθεξής. Αν ρωτάτε την άποψή μας, θα χρειάζονταν, αλλά η ουσία είναι να το στοιχειοθετήσουμε κιόλας κι όχι να μιλάμε στον αέρα.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν στα τρία πρώτα παιχνίδια της Ευρωλίγκας έχει επιτρέψει στους αντιπάλους του ένα 62% επιτυχίας στη ρακέτα του. Προσέξτε, μιλάμε αμιγώς για τους πόντους μέσα στο «ζωγραφιστό». Όχι για τα σουτ δύο πόντων από τα 5-6 μέτρα, ούτε για τους αιφνιδιασμούς. Μιλάμε για τους πόντους μέσα στο «ζωγραφιστό» καθαρά.

* Με τη Μιλάνο δέχθηκε 11/15 που σημαίνει 73,3%.

* Με την Μπασκόνια δέχθηκε 16/31 που σημαίνει 51,6%.

* Με την Κίμκι δέχθηκε 11/18 που σημαίνει 61,1%.

Μέσος όρος σε αυτά τα τρία πρώτα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα 62% ποσοστό επιτυχίας του αντιπάλου μέσα στο «ζωγραφιστό». Όπως εύλογα καταλαβαίνει κανείς το νούμερο είναι αρκετά υψηλό.

Διαβάστε επίσης

Λίγα αλλά να είναι… καλά!

Λίγα αλλά να είναι… καλά!

Η ανάγνωση του τριπόντου σε συνάρτηση με το παιχνίδι του Ολυμπιακού- Οι κλειστές άμυνες και τα λάθη που μεταφράζονται σε… πόντους αντιπάλου.