Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Από τη θεωρία, στην πράξη! (vid, pics)

Από τη θεωρία, στην πράξη! (vid, pics)
Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2018 - 15:19

Την ευκαιρία να αγωνιστούν με άλλες ομάδες είχαν τις προηγούμενες ημέρες οι παίκτες της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Πιο συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετώπισαν την ομάδα της Θεσσαλονίκης, Ναύαρχος Βότσης και επτά τμήματα του Δούκα, έχοντας έτσι τη δυνατότητα να περάσουν από τη θεωρία στην πράξη.

Οι προπονητής των Ακαδημιών του Θρύλου, με επικεφαλής τους Δημήτρη Τσαλδάρη και Νίκο Μπάρλο κάνουν εξαιρετική δουλειά και θέλουν να προετοιμάσουν όσο καλύτερα γίνεται τους μικρούς αθλητές της ομάδας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η θεωρία δεν έχει καμία αξία αν δεν εφαρμοστεί στην πράξη... Για τον λόγο αυτό οι προπονητές των Ακαδημιών μας, με επικεφαλής τους Δημήτρη Τσαλδάρη και Νίκο Μπάρλο, φρόντισαν να δώσουν οι εκκολαπτόμενοι "ερυθρόλευκοι" μπασκετμπολίστες μια σειρά φιλικών αγώνων με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, Ναύαρχος Βότσης και επτά τμήματα του Δούκα! (φωτο + βίντεο) #OlympiacosBC #OlympiacosTheAcademy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos The Academy (@olympiacos_the_academy) στις

Διαβάστε επίσης

Στη Θεσσαλονίκη χωρίς Στρέλνιεκς!

Στη Θεσσαλονίκη χωρίς Στρέλνιεκς!

Ο Ντέιβιντ Μπλατ πήρε μαζί του στην αποστολή της ομάδας τον Βασίλη Τολιόπουλο, καθώς ο Λετονός γκαρντ ταλαιπωρείται από θλάση 1ου βαθμού.

Με Πρίντεζη η mini-movie της Ευρωλίγκα (vid)

Με Πρίντεζη η mini-movie της Ευρωλίγκα (vid)

Η διοργανώτρια αρχή έφτιαξε ένα βίντεο με τις καλύτερες φάσεις από την 4η αγωνιστική και από αυτό δεν θα μπορούσε να λείπει το εντυπωσιακό κάρφωμα του Πρίντεζη.