Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα εισιτήρια του Final-4 της Ευρωλίγκας

Τα εισιτήρια του Final-4 της Ευρωλίγκας
Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2018 - 13:08

Από το μεσημέρι της Τρίτης 6 Νοεμβρίου, στις 13:00, ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το Final-4 της Ευρωλίγκας που θα γίνει στη Βιτόρια, στην «Φερνάντο Μπουέσα Αρένα». Και ό,τι εισιτήρια διατεθούν θα είναι μέσα από το www.f4tickets.com, όπου πρέπει να μπει κανείς για να κλείσει θέση.

Όσα διατέθηκαν στην πρώτη φάση, το διήμερο 30-31 Οκτωβρίου, εξαντλήθηκαν μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες και τα οποία αφορούσαν όσους είχαν προτεραιότητα. Δηλαδή τον κόσμο που προμηθευτεί και τα προηγούμενα χρόνια εισιτήρια για Final-4 αλλά και κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.

Όπως ανέφερε η Ευρωλίγκα υπάρχουν 14 διαφορετικές κατηγορίες. Συγκεκριμένα οι τιμές ξεκινούν από τα 185€ και φτάνουν έως και τα 535€ όπου συμπεριλαμβάνεται πακέτο και των τεσσάρων αγώνων. Με το 80% των εισιτηρίων της διοργάνωσης να διατίθεται για τις ανάγκες του κοινού ενώ το υπόλοιπο 20% θα δοθεί για τα Μέσα, τους χορηγούς κι άλλες δραστηριότητες, όπως και για τις ομάδες που θα δώσουν το «παρών».

Ένα γήπεδο χωρητικότητας μεγαλύτερης από 15.000 θέσεις.

Διαβάστε επίσης

«Έκανα αυτό που θεωρούσα σωστό»

«Έκανα αυτό που θεωρούσα σωστό»

Συγκλονιστικός ο Γιώργος Μπόγρης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας αναφέρθηκε στην τραγωδία στο Μάτι και στην προσφορά του ίδιου αλλά και των περισσότερων Ελλήνων.