Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με πάθος και τσαμπουκά στο ΟΑΚΑ!

Με πάθος και τσαμπουκά στο ΟΑΚΑ!
Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2018 - 07:46

Ημέρα «μάχης» για την ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει (21:00, live στο gavros.gr/NS2) τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ, για την έκτη αγωνιστική στην Ευρωλίγκα. Με τον Θρύλο να θέλει να συνεχίσει την κυριαρχία του επί του Παναθηναϊκού στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Στο 14ο ματς των δύο ομάδων στην Ευρωλίγκα, οι Πειραιώτες στοχεύουν στην δέκατη νίκη τους επί του Παναθηναϊκού. Έως τώρα στην διοργάνωση, ο Ολυμπιακός είναι «αφεντικό» επί του ΠΑΟ με 9-4 και απόψε, θέλει να συνεχίσει την κυριαρχία του. Και παράλληλα, να πανηγυρίσει την τέταρτη νίκη του στη φετινή Ευρωλίγκα.

Με τους «ερυθρόλευκους» να αγωνίζονται χωρίς τον Γιάνις Στρέλνιεκς, ο οποίος δεν έχει αποθεραπευτεί και δεν θα δώσει το «παρών» στο ντέρμπι.

Οι Πειραιώτες, λοιπόν, είναι αποφασισμένοι για το «διπλό». Και θα τα δώσουν όλα για να το καταφέρουν!

Διαβάστε επίσης

Έχει τον τρόπο του...

Έχει τον τρόπο του...

Ο Ολυμπιακός έδειξε στα τρία φετινά ματς του μακριά από το ΣΕΦ, πώς μπορεί να τα καταφέρει σε δύσκολες έδρες.

Τι πρέπει να κάνει  ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ!

Τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ!

Ο Καλάθης είναι το Νο.1 ζητούμενο ενώ απαγορεύεται να αφήσει τον Παναθηναϊκό να τρέξει- Πόσους πόντους δίνουν οι «πράσινοι» από λάθη- Ο ρόλος που θα παίξει ο Μιλουτίνοφ!

Σπανούλης Vs Καλάθης: 4-1!

Σπανούλης Vs Καλάθης: 4-1!

Η Ευρωλίγκα δημιούργησε ένα ωραίο βίντεο με τα κατορθώματα των δύο στα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στην Ευρώπη. Ο μ.ο. πόντων τους και ασίστ σε αυτά τα παιχνίδια, οι νίκες και οι καλύτερες εμφανίσεις...