Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

MVP της αγωνιστικής ο Μιλουτίνοφ (pic)

MVP της αγωνιστικής ο Μιλουτίνοφ (pic)
Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018 - 20:27
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 102-63 του Λαυριού στο ΣΕΦ για την 5η αγωνιστική της Basket League, με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να αναδεικνύεται σε πολυτιμότερο παίκτη της αναμέτρησης καθώς συγκέντρωσε 28 μονάδες στο ranking. Η συγκεκριμένη επίδοσή του τον ανέδειξε όμως και σε MVP όλης της αγωνιστικής, καθώς ουδείς άλλος έφτασε στον συγκεκριμένο αριθμό μονάδων αξιολόγησης. Ή για να ακριβολογούμε, ο Ντάνιελ Τράβις του Ρεθύμνου είχε επίσης 28 ranking, αλλά η ομάδα του ηττήθηκε από τον Προμηθέα.

Ο Μιλουτίνοφ, στο ματς με το Λαύριο, είχε σε 19:30 λεπτά, 16 πόντους με 7/10 δίποντα και 2/3 βολές, 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 μπλοκ, 4 κερδισμένα φάουλ, 2 κλεψίματα, κανένα λάθος και 28 μονάδες αξιολόγηση.

Ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού παράλληλα, παραμένει πρώτος σε όλο το πρωτάθλημα, στο σύστημα αξιολόγησης καθώς μετά από 5 αγωνιστικές έχει 114 μονάδες συνολικά, με τον Δημήτρη Μαυροειδή να τον ακολουθεί με 99.

Διαβάστε επίσης

«Πήγα στον Ολυμπιακό για τον Σπανούλη»

«Πήγα στον Ολυμπιακό για τον Σπανούλη»

Για τον Ολυμπιακό, τον Σπανούλη και τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, μίλησε ο Μπόμπι Μπράουν σε μέσο της Λιθουανίας. Τι είπε για τον ρόλο του και αυτά που πετούσαν στο ΟΑΚΑ.

Ατομικές στο ΣΕΦ παρά το ρεπό!

Ατομικές στο ΣΕΦ παρά το ρεπό!

Αρκετοί «ερυθρόλευκοι» επισκέφτηκαν το φαληρικό Στάδιο και έβγαλαν τα προγράμματά τους- Συνεχίζει ο Στρέλνιεκς την προσπάθεια για να παίξει με τη Φενέρμπαχτσε.