Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πολύ σημαντική νίκη, να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό»

«Πολύ σημαντική νίκη, να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό»
Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018 - 23:16

Ο Βασίλης Σπανούλης πραγματοποίησε ακόμη μία ηγετική εμφάνιση, οδηγώντας τον Ολυμπιακού στη πολύ σημαντική νίκη με 88-83 κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο αρχηγός του Θρύλου στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι είναι ικανοποιημένος που βοήθησε την ομάδα του να πάρει τη νίκη, επισημαίνοντας ότι ακόμη είναι πολύ νωρίς και θα πρέπει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και στα επόμενα παιχνίδια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Nιώθω καλά γιατί βοήθησα την ομάδα μου να κερδίσει. Θα έχεις άσχημα βράδια, αλλά πάντα πρέπει να επιστρέφεις, να δουλεύεις σκληρά και να δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου για τη νίκη. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να συνεχίσουμε, τίποτα δεν κρίνεται από τον Νοέμβριο. Έχουμε δρόμο μπροστά μας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Euroleague. Δεν υπάρχουν πολλές ομάδες που μπορούν να κερδίσουν την Ρεάλ. Είναι μία εξαιρετική ομάδα και ήταν αήττητη μέχρι τώρα. Αυτή η νίκη μας βοηθά ψυχολογικά αλλά και να ανέβουμε βαθμολογικά».

Διαβάστε επίσης

Ρεκόρ πόντων από τον Γκος!

Ρεκόρ πόντων από τον Γκος!

Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού ήταν εξαιρετικός στο ματς με την Ρεάλ Μαδρίτης και με τους 23 πόντους που πέτυχε, σημείωσε ρεκόρ πόντων για τη φετινή σεζόν.