Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ανεβασμένος» ο Λεντέι!

«Ανεβασμένος» ο Λεντέι!
Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2018 - 12:30

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται ο Ζακ Λεντέι, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει τρομερές εμφανίσεις στα τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού, κάτι το οποίο φαίνεται και μέσα από τους αριθμούς.

Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ του Θρύλου φαίνεται ότι έχει βρει τα πατήματά του και βοηθάει ολοένα και περισσότερο την ομάδα του, κάτι το οποίο θα πρέπει να συνεχίσει να κάνει.

Ο Λεντέι στα τελευταία τρία παιχνίδια του Ολυμπιακού έχει σημειώσει 44 πόντους με Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα (20), καθώς και από 12 πόντους με Μπάγερν Μονάχου και Ρεάλ Μαδρίτης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αμερικανός στις 18 Νοεμβρίου σημείωσε 20 πόντους κόντρα στον ΠΑΟ, έχοντας εξαιρετικά ποσοστά με 4/5 δίποντα, 3/3 τρίποντα, 3/3 βολές, ενώ μάζεψε και 3 ριμπάουντ.

Δύο ημέρες αργότερα στην Γερμανία συνέχισε τις καλές εμφανίσεις, σημειώνοντας 12 πόντους με 4/9 δίποντα, 1/3 τρίποντα,1/2 βολές, μαζεύοντας και 12 ριμπάουντ.

Στο τελευταίο ματς του Ολυμπιακού με την Ρεάλ στις 22 Νοεμβρίου σταμάτησε και πάλι στους 12 πόντους με 3/5 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 3/6 βολές και 5 ριμπάουντ.

Πέρα, όμως, από τους αριθμούς, ο Λεντέι δίνει ενέργεια στους Πειραιώτες, με το πάθος να έχει δώσει ώθηση σε όλη την ομάδα στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας.

Ο Λεντέι δείχνει ότι μπορεί να προσφέρει πολύτιμες βοήθειες στην φροντ λάιντ των Πειραιωτών και πλέον το ζητούμενο είναι η διάρκεια, να συνεχίσει να δουλεύει, να βελτιώνεται, ώστε να δώσει ακόμη περισσότερα και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του.

Διαβάστε επίσης

Δε βλέπει την ώρα ο Αγραβάνης!

Δε βλέπει την ώρα ο Αγραβάνης!

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού αναμένεται να επιστρέψει στα παρκέ με την ερυθρόλευκη φανέλα μετά από 11 μήνες απουσίας λόγω τραυματισμού στο ματς με τον Πανιώνιο.