Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Όταν είσαι στον Ολυμπιακό πρέπει να πρωταγωνιστείς»

«Όταν είσαι στον Ολυμπιακό πρέπει να πρωταγωνιστείς»
Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018 - 14:37

Ένα ακόμα ματς εντός έδρας δίνει ο Ολυμπιακός στη Ευρωλίγκα, την Παρασκευή το βράδυ στο ΣΕΦ. Αντιμετωπίζει την Μπούντουτσνοστ με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν ως στόχο μια ακόμα νίκη για να συνεχίσουν το σερί τους. Με τον Σάσα Βεζένκοφ να δίνει το στίγμα για το ματς. Υπογραμμίζοντας ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες εντός έδρας απώλειες.

Αρχικά ο φόργουορντ του Θρύλου εξήγησε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Η Μπούντουτσνοστ έχει ανέβει τις τελευταίες αγωνιστικές. Νίκησε την Μπασκόνια και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Πρέπει να την περιορίσουμε και να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Με το νέο σύστημα της Ευρωλίγκας σε κάθε ματς υπάρχει άγχος. Πρέπει να προστατέψουμε την έδρα μας. Έχουμε ήδη δύο ήττες, δεν μας παίρνει για άλλες. Πρέπει να σταματήσουμε τον ρυθμό τους, γιατί σουτάρουν πολλά τρίποντα».

Ο Βεζένκοφ συνέχισε, λέγοντας: «Πρέπει να παίξουμε καλή και σκληρή άμυνα. Όσο κερδίζουμε είμαστε χαρούμενοι. Όταν είσαι στον Ολυμπιακό πρέπει να πρωταγωνιστείς σε πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα, να κατακτάς τίτλους. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι για να παραμείνει το όμορφο κλίμα στην ομάδα, αυτή είναι η δουλειά μας και την ευχαριστιόμαστε».

Με τον Σάσα να αναφέρεται και στους οπαδούς του Ολυμπιακού, σχολιάζοντας: «Όταν ο κόσμος είναι στο πλευρό μας είναι σημαντικό και θέλουμε να τον κάνουμε χαρούμενο».

Διαβάστε επίσης