Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να αισθανθούν άνετα»

«Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να αισθανθούν άνετα»
Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018 - 16:38

Στην κάμερα των καναλιών Novasports μίλησε ο Κώστας Παπανικολάου για το ματς με την Μπούντουτσνοστ, τη δική του απόδοση, αλλά και την εμπειρία που είχε για μια ακόμα φορά μέσα της ONE TEAM. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού αναφερόμενος στο προσεχές ματς της Ευρωλίγκας με την ομάδα από το Μαυροβούνιο, εξήγησε: «Όσοι λένε πως η Μπούντουτσνοστ είναι εύκολος αντίπαλος, προφανώς δεν έχουν δει τα παιχνίδια με την ΤΣΣΚΑ και την Μπασκόνια. Είναι επικίνδυνη ομάδα, μπορεί να σου κάνει τη ζημιά, εάν την αφήσεις να βρει ρυθμό με τα τρίποντά της. Εάν είμαστε στο μάξιμουμ της προσπάθειάς μας, τότε θα έχουμε τον πρώτο λόγο. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να αισθανθούν άνετα, εάν περιορίσουμε τους Ιβάνοβιτς, Γκόρντιτς, τότε θα τους βγάλουμε από το ρυθμό τους».

Για την απόδοσή του, σχολίασε: «Είχα αργό ξεκίνημα, νομίζω πως το τελείωμα της περσινής χρονιάς με κράτησε πίσω με τους τραυματισμούς. Πλέον, αρχίζω να νιώθω καλά ξανά. Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε καλά όταν πρέπει, υπάρχουν αλλαγές, νέα φιλοσοφία και προπονητής, το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα».

Τέλος αναφορικά με την εμπειρία που είχε για μια ακόμα χρονιά με τα παιδιά της ONE TEAM, ο «Παπ» ανέφερε: «Έχω ζήσει ωραίες στιγμές με τα παιδιά της ONE TEAM. Υπάρχουν παιδιά που είναι κι αθλητές, το πιο όμορφο είναι η ζεστασιά, σε αγκαλιάζουν, είναι μοναδικό, λαμβάνουμε αληθινά συναισθήματα που δεν έχουν ίχνος πονηριάς».

Και συνέχισε, επισημαίνοντας: «Στην Αμερική αυτό το θέμα είναι πιο εξελιγμένο, σημαντική η πρωτοβουλία της Ευρωλίγκας. Το μπάσκετ είναι κάτι παραπάνω από ένα καλάθι, είμαστε πρότυπα, μια φωτογραφία μαζί μας σημαίνει πολλά για αυτά τα παιδιά, ακόμη και τώρα θυμάμαι όταν ήμουν παιδί πόσο ωραία ένιωθα όταν ήμουν κοντά στα ινδάλματά μου».

Διαβάστε επίσης

Χωρίς Τουπάν και με Μπούντουσνοστ

Χωρίς Τουπάν και με Μπούντουσνοστ

Ο Γάλλος θα μείνει εκτός 12άδας όπως αναμένονταν άλλωστε, καθώς δεν έχει μπει στο πρόγραμμα της ομάδας και συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα.