Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έτοιμος να προσφέρω όσο χρειαστεί και κρίνει ο κόουτς»

«Έτοιμος να προσφέρω όσο χρειαστεί και κρίνει ο κόουτς»
Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου 2018 - 21:17

Για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπούντουσνοστ και γενικότερα την αντίδραση που έχει βγάλει ο Ολυμπιακός, αλλά φυσικά και την προσωπική του κατάσταση, μίλησε ο Σάσα Βεζένκοφ.

Ο διεθνής φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» μιλώντας για τη νίκη απέναντι στην Μπούντουσνοστ ανέφερε αρχικά πως «στο πρώτο μέρος δεν παίξαμε τόσο καλά, η διαφορά ήταν μικρή. Στο δεύτερο μπήκαμε αποφασισμένοι. Κάναμε τα απλά πράγματα, τους κρατήσαμε χαμηλά στο σκορ, δώσαμε πολλές πάσες και πιστεύω πως έτσι άνοιξε η διαφορά», για να συμπληρώσει στη συνέχεια για την αντίδραση που έχει βγάλει η ομάδα: «Έτσι είναι η Ευρωλίγκα... Θα υπάρχουν στιγμές που θα χάνεις ή θα νικάς, αλλά πρέπει να είσαι προσηλωμένος στο στόχο σου. Να δουλεύεις σκληρά, ώστε να είσαι έτοιμος όταν πρέπει».

Στη συνέχεια μιλώντας για τον ρόλο και τον χρόνο του, επεσήμανε: «Εγώ είμαι έτοιμος πάντα να προσφέρω στην ομάδα. Όσο χρειαστεί! Ένα, δύο, δέκα λεπτά; Καθόλου; Όσο θέλει και κρίνει ο προπονητής», ενώ δεν παρέλειψε να... αποθεώσει τον Ζακ ΛεΝτέι: «Ο Ζακ είναι πυραυλοκίνητος! Δεν κουράζεται ποτέ! Βλέπετε τι μπορεί να κάνει…».

Τέλος ο Βεζένκοφ σχολίασε την επόμενη αναμέτρηση με τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας, λέγοντας: «Είναι μία πολύ δύσκολη ομάδα που έκανε την πρώτη εντός έδρας νίκη της μόλις την Πέμπτη (30/11). Είναι μια καυτή ατμόσφαιρα, με «δύσκολους» οπαδούς, οπότε πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, ώστε να μην κάνουμε λάθη και να φύγουμε νικητές».

Διαβάστε επίσης