Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ιδιαίτερο και ξεχωριστό ματς»

«Ιδιαίτερο και ξεχωριστό ματς»
Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2018 - 12:21

Την περασμένη σεζόν ήταν παίκτης της Ζαλγκίρις, ενώ φέτος είναι πλέον αθλητής του Ολυμπιακού. Συνεπώς το ματς της Πέμπτης είναι ιδιαίτερο για τον Αξέλ Τουπάν. Αυτό ανέφερε ο Γάλλος γκαρντ/φόργουορντ κατά την αναχώρηση της αποστολής των «ερυθρολεύκων» για το Κάουνας.

Ο Τουπάν σε δηλώσεις που έκανε στο αεροδρόμιο, εξήγησε αρχικά: «Είναι σπουδαίο μέρος για να παίζεις μπάσκετ. Φοβερό γήπεδο, τρομερή έδρα με φιλάθλους που στηρίζουν την ομάδα τους και πραγματικά είναι ωραία να παίζεις εκεί. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε, αυτό θέλουμε. Ξέρουμε πως παίζουν επιθετικά, σε άμυνα και επίθεση, πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό. Από τη μεριά μας, πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να τους σταματήσουμε για να πάρουμε τη νίκη».

Σε ό,τι αφορά τον ίδιο και το come back σε ένα γήπεδο που γνωρίζει πολύ καλά, σχολίασε: «Δεν ξέρω ακόμη εάν θα παίξω ή όχι, αλλά είναι ιδιαίτερο για εμένα το ότι γυρίζω εκεί. Πραγματικά θα είναι ξεχωριστό για εμένα εάν τελικά αγωνιστώ. Δεν είμαι 100% έτοιμος, έκανα μόνο μια προπόνηση, αλλά είμαι αισιόδοξος πως θα τα καταφέρω».

Διαβάστε επίσης

Έφτασαν στο Κάουνας (pics)

Έφτασαν στο Κάουνας (pics)

Το μεσημέρι αφίχθη στην λιθουανική πόλη η αποστολή του Ολυμπιακού και συνάντησε χαμηλές θερμοκρασίες.