Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Περιμένει και από τους υπάρχοντες

Περιμένει και από τους υπάρχοντες
Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2018 - 09:16

Στον Ολυμπιακό είναι ειλημμένη η απόφαση για την απόκτηση ενός γκάρντ. Ενός παίκτη ο οποίος θα δώσει περισσότερες επιλογές στον Ντέιβιντ Μπλατ προκειμένου να χτίσει την ομάδα που σκέφτεται στους «ερυθρολεύκους».

Ωστόσο για να γίνει αυτό δεν αρκεί μια μεταγραφή. Θα πρέπει να πάρει και περισσότερα από τους είδη υπάρχοντες. Το ρόστερ που έχει ο Ολυμπιακός διαθέτει την ποιότητα.

Ο Αμερικανοϊσραηλινός τεχνικός σίγουρα περιμένει να μπει ξανά στην εξίσωση ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο οποίος θα δώσει ανάσες με αυτό τον τρόπο και στους υπόλοιπους, ενώ σημαντικές θα είναι και οι βοήθειες που θα δώσει ο Αξέλ Τουπάν κατά την επιστροφή του.

Παράλληλα ο Μπλατ περιμένει από τον Βεζένκοφ να γίνει ακόμα πιο ενεργός μέσα στο ροτέισον μιας και είναι ένας παίκτης που δεν θέλει να χάσει.

Διαβάστε επίσης

Μονόδρομος η νίκη με Εφές

Μονόδρομος η νίκη με Εφές

Το παιχνίδι της προσεχούς Πέμπτης (13/12) αποκτά χαρακτήρα «τελικού» για τον Ολυμπιακό, ο οποίος με τη βοήθεια του κόσμου του θα πρέπει να τα δώσει όλα για τη νίκη.

Γράφει ιστορία ο Μιλουτίνοφ!

Γράφει ιστορία ο Μιλουτίνοφ!

Ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού στο ματς με το Ρέθυμνο θα φτάσει τα 100 ματς στην Α1 και θα γίνει ο 4ος ξένος παίκτης στην ιστορία του Θρύλου που τα καταφέρνει.

Το πανόραμα της Ευρωλίγκας (Day 11)

Το πανόραμα της Ευρωλίγκας (Day 11)

Ολοκληρώθηκε η 11η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με την ΤΣΣΚΑ να γνωρίζει την 2η ήττα της- καθώς ηττήθηκε στην Μπασκόνια με 76-73- και να υποχωρεί στο 9-2.

Ούτε το… ταγμένο δεν μπορούν!

Ούτε το… ταγμένο δεν μπορούν!

Σε ένα ματς πόνταραν τόσα χρόνια, αυτό της regular season -γιατί στα πλέι οφ είχε σκούπα και πούλμαν- αλλά πάει κι αυτό. Λείψανε τα τρία ποιοτικά λεπτά του Παπαπέτρου και οι ανάσες που δίνει στον Θανάση.