Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γερά με τσαμπουκά!

Γερά με τσαμπουκά!
Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018 - 09:50
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Η φετινή Εφές είναι η ευχάριστη έκπληξη στην Ευρωλίγκα κι έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις. Αλλά ο Ολυμπιακός είναι Ολυμπιακός! Στο ΣΕΦ έχει αποδείξει πώς μπορεί να νικήσει τον καθένα. Να μην τον αφήσει να πάρει... ανάσα. Να επιβάλλει το ρυθμό του, να παίξει γερά, με τσαμπουκά!

Αυτά πρέπει να κάνουν και σήμερα το απόγευμα (18:45) οι «ερυθρόλευκοι» κόντρα στην τουρκική ομάδα. Να μην αφήσουν στους παίκτες του Αταμάν να κάνουν ούτε σκέψη πώς μπορούν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα στον Πειραιά. Ειδικά από τη στιγμή που η Αναντόλου φέτος είναι ενισχυμένη και δείχνει ικανή να διεκδικήσει μια θέση στην πρώτη τετράδα.

Σε αυτά τα ματς πρέπει να μην αφήσεις στον αντίπαλο να το πιστέψει. Να κυριαρχήσεις και αγωνιστικά και πνευματικά και του «κόψεις» ακόμα και την ιδέα πώς μπορεί να «αποδράσει» από το ΣΕΦ. Πρέπει να το δείξουν οι παίκτες του Ντέιβιντ Μπλατ από το πρώτο δευτερόλεπτο στο παρκέ. Γιατί σε αυτά τα σημαντικά ματς, αυτό μετράει πολύ!

Διαβάστε επίσης

Ατυχία για Αγραβάνη

Ατυχία για Αγραβάνη

Ο πάουερ φόργουορντ/σέντερ του Ολυμπιακού θα μείνει εκτός δράσης για 15-20 ημέρες…

Μονόδρομος η νίκη!

Μονόδρομος η νίκη!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις 18:45 στο ΣΕΦ την Αναντολού Εφές για την 12η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Live στο gavros.gr/NS1.