Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μετά τις «διπλές» αγωνιστικές έχει… παγίδες!

Μετά τις «διπλές» αγωνιστικές έχει… παγίδες!
Τετάρτη, 26 Δεκεμβρίου 2018 - 21:57

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από το απόλυτο νικών σε «διπλή» αγωνιστική στην Ευρωλίγκα, κάτι που έχει καταφέρει δύο στις τρεις φορές φέτος. Την πρώτη «διπλή» εβδομάδα δεν τα κατάφερε καθώς ηττήθηκε από τη Μιλάνο, αλλά στις δύο επόμενες έκανε το 4/4 έχοντας κερδίσει τις Μπάγερν-Ρεάλ και Μπαρτσελόνα-Γκραν Κανάρια.

Αυτό που θέλει προσοχή είναι πως μετά τα 2/2 του Ολυμπιακού στις «διπλές» εβδομάδες ελλοχεύει κίνδυνος. Δεν είναι λίγες οι φορές που την… πάτησε στο επόμενο ματς, αν και οι αντίπαλοί του δεν ήταν της δυναμικής της Νταρουσάφακα αλλά (κάποιες) επιπέδου Final 4.

Φέτος, μετά το 2/2 επί των Μπάγερν και Ρεάλ κέρδισε εύκολα στο ΣΕΦ τη Μπούντουσνοστ και πλέον το ίδιο προσμένει να γίνει και μετά το 2/2 επί των Μπαρτσελόνα-Γκραν Κανάρια στη Πόλη απέναντι στη Νταρουσάφακα.

Τέσσερις φορές όμως στο παρελθόν μετά το 2/2 που είχε σε «διπλή» εβδομάδα την επόμενη αγωνιστική δεν τα κατάφερε, γι αυτό λέμε, πως θέλει ιδιαίτερη προσοχή η Νταρουσάφακα.

Πέρσι, μετά τις νίκες επί των Μακάμπι και Κίμκι έχασε στη Βαρκελώνη από την Μπαρτσελόνα του αρνητικού σερί και μετά το 2/2 με ΤΣΣΚΑ και Εφές, δεν τα κατάφερε στο Κάουνας με τη Ζαλγκίρις έχοντας και απουσίες.

Δύο φορές έγινε και πρόπερσι το ίδιο, καθώς την πρώτη κέρδισε Μιλάνο και Μπασκόνια στη «διπλή» αγωνιστική αλλά ηττήθηκε από την ΤΣΣΚΑ στο επόμενο ματς, ενώ στη συνέχεια είχε κερδίσει Μπαρτσελόνα και Παναθηναϊκό, αλλά μετά έχασε από τη Μακάμπι.

Διαβάστε επίσης