Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κορυφαίος ριμπάουντερ στο πρώτο μισό της Ευρωλίγκας ο «Μίλου»

Κορυφαίος ριμπάουντερ στο πρώτο μισό της Ευρωλίγκας ο «Μίλου»
Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2018 - 14:40
Αρθρογράφος: Δημήτρης Κρούσκος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Φανταστική σεζόν πραγματοποίει ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού δούλεψε σκληρά το καλοκαίρι που μας πέρασε, με τη βελτίωσή του να γίνεται αισθητή μέσα στα παρκέ.

Μάλιστα, ο «Μίλου» έχει καταφέρει να διακρίνεται συνεχώς με τη φανέλα του Θρύλου, κυρίως στην Ευρωλίγκα, γιατί στην Ελλάδα υπάρχουν άλλοι παράγοντες... που δεν του το επιτρέπουν.

Ο 24χρονος σέντερ του Θρύλου στο πρώτο μισό της Ευρωλίγκας έχει καταφέρει να σπάσει πολλά ατομικά του ρεκόρ, στα συνολικά ριμπάουντ (14), στα επιθετικά (7) στις ασίστ (5), καθώς και στις μονάδες στο σύστημα της αξιολόγησης (36).

Εκτός όμως από αυτά ο Μιλουτίνοφ κατάφερε να βρίσκεται στην κορυφή των ριμπάουντερ μετά το τέλος του πρώτου μισού της διοργάνωσης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σέρβος σέντερ των Πειραιωτών μαζεύει ανά αγώνα 7.73 ριμπάουντ, επίδοση όπου είναι η κορυφαία στην Ευρωλίγκα, με τον Πουαριέ της Μπασκόνια να τον ακολουθεί με 7.47 ριμπάουντ.

Ο Μιλουτίνοφ αν μη τι άλλο εντυπωσιάζει στην Ευρωλίγκα, σημειώνοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, όταν στην Ελλάδα δεν τον αφήνουν πολλές φορές ούτε να αγγίξει τους αντιπάλους του, φορτώνοντάς τον γρήγορα με φάουλ.

Να σημειωθεί, ότι στην 11η θέση στη συγκεκριμένη λίστα με τους κορυφαίους ριμπάουντερ βρίσκεται ο Γιώργος Πρίντεζης με 5.4 ανά αγώνα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κορυφαίος ριμπάουντερ στο πρώτο μισό της Ευρωλίγκας ο «Μίλου»

Διαβάστε επίσης

Χωρίς Τίμα κόντρα στον ΠΑΟΚ

Χωρίς Τίμα κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ο Λετονός φόργουορντ υπέστη συνδεσμική κάκωση στο μέσο και παράμεσο του αριστερού του χεριού και έτσι δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί κόντρα στους Θεσσαλονικείς. Ο Τολιόπουλος τη θέση του στην 12αδα.

«Να ανακάμψουμε στο ματς με τον ΠΑΟΚ»

«Να ανακάμψουμε στο ματς με τον ΠΑΟΚ»

Ο Αξέλ Τουπάν έγραψε στο προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να αφήσει πίσω του το ματς με την Νταρουσάφακα και να επικεντρωθεί σε εκείνο με τους Θεσσαλονικείς.