Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η φιλοσοφία του Μπλατ

Η φιλοσοφία του Μπλατ
Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019 - 08:37
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Το τελευταίο διάστημα αυτό που έχει κάνει ο Ντέιβιντ Μπλατ είναι δείγμα της φιλοσοφίας του. Ο Αμερικανός τεχνικός του Ολυμπιακού έχει ανοίξει το ροτέισιον. Πλέον χρησιμοποιεί περισσότερους παίκτες κι αυτή η κίνησή του έχει αποτέλεσμα.

Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» δεν στηρίζονται σε 8 παίκτες, αλλά χρόνο παίρνουν σχεδόν όλοι όσοι είναι στην δωδεκάδα. Ο Βαγγέλης Μάντζαρης που πέρασε ένα διάστημα που δεν ήταν μέσα στις επιλογές, είναι πλέον παίκτης που δίνει πολλές λύσεις. Το ίδιο και ο Ζακ Λεντέι που πέρασε ένα κακό «φεγγάρι», αλλά τώρα επέστρεψε. Όπως και ο Σάσα Βεζένκοφ που δίνει πολύτιμες βοήθειες όση ώρα αγωνίζεται. Πλέον και ο Γιάνις Τίμα είναι μέσα στην... εξίσωση και βοηθά.

Για τον Γιώργο Μπόγρη αξίζει να γίνει μια ιδιαίτερη αναφορά. Κλήθηκε τα δύο τελευταία ματς να καλύψει το κενό του Νίκολα Μιλουτίνοφ και το έκανε με επιτυχία. Κι αυτό λέει πολλά για τον Ντέιβιντ Μπλατ. Έχει εξηγήσει στους παίκτες του πώς όλοι είναι πολύτιμοι για την ομάδα, είτε αγωνίζονται 30, είτε 5 λεπτά, αντίστοιχα. Κι αυτό είναι μεγάλο «όπλο» για τη συνέχεια, τώρα που μπαίνουμε στην περίοδο που κρίνονται πολλά μέσα στη σεζόν.

Διαβάστε επίσης

Ταξίδι στο… ταξίδι!

Ταξίδι στο… ταξίδι!

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία του Ολυμπιακού, ο οποίος θα επιστρέψει σήμερα στην Αθήνα από την Μαδρίτη, ενώ το Σάββατο (12/01) θα ταξιδέψει στην Πάτρα για το ματς με τον Προμηθέα.