Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η προπαγάνδα δίνει τα... ρέστα της!

Η προπαγάνδα δίνει τα... ρέστα της!
Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019 - 10:11

Το... σύστημα καταρρέει! Το αντιλαμβάνεται κανείς με βάση όσα βλέπουμε και ακούμε τα τελευταία 24ωρα. Ο Ολυμπιακός δεν θα κάνει πίσω. Θα το φτάσει ως το τέλος. Κι αυτό είναι κάτι που δεν αρέσει σε ορισμένους. Έδωσε τα... ρέστα της η προπαγάνδα!

Από στη στιγμή που «έσκασε» το θέμα με το σενάριο να αγωνιστεί ο Θρύλος στην Αδριατική Λίγκα, έπιασαν... δουλειά για να γράψουν τις... αλήθειες τους! Προσπαθώντας να μας πείσουν πώς αυτό το ενδεχόμενο δεν μπορεί να συμβεί. Αλλά για κακή τους τύχη, τα πράγματα δεν είναι έτσι, είναι αλλιώς.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Αδριατικής Λίγκας, Κρέζιμιρ Νόβοσελ, στην εφημερίδα «Live Sport» ήταν κατηγορηματικός στο εάν μπορεί ο Ολυμπιακός να αγωνιστεί εκεί. Υπογραμμίζοντας ότι «Στην Αδριατική Λίγκα υπάρχει συγκεκριμένο καταστατικό υπογεγραμμένο από όλες τις ομάδες, που παράλληλα είναι και μέτοχοι της εταιρείας που διοργανώνει το πρωτάθλημα. Δεν μπορούν να μετάσχουν ομάδες πέραν αυτών από χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας. Υπάρχει όμως ενδεχόμενο, αν έχουμε σχετικό αίτημα, και σε μια ανάλογη περίσταση το θέμα πάει σε ψηφοφορία των μετόχων».

Άρα πώς έχει «αποκλειστεί» το ενδεχόμενο όταν ο Διευθύνων Σύμβουλος της Αδριατικής Λίγκας το αφήνει ανοικτό. Ας μας απαντήσει αυτοί που κάνουν προπαγάνδα επί του θέματος, παρουσιάζοντας τη δική τους... αλήθεια!

Με τον Κρέζιμιρ Νόβοσελ να εξηγεί για το ενδεχόμενο να πάρει μέρος ο Ολυμπιακός σε αυτή τη Λίγκα: «Αυτή τη στιγμή που μιλάμε θεωρώ ότι υπάρχουν δυσκολίες, αλλά δεν είναι ακατόρθωτο. Ήδη ως Αδριατική Λίγκα έχουμε κάνει τον προγραμματισμό μας για την επόμενη σεζόν. Έχουμε πλέον δύο κατηγορίες, την Α και την Β κατηγορία, και ήδη οι ομάδες γνωρίζουν ποιες υποβιβάζονται, ποιες ανεβαίνουν από τη Β κατηγορία, οπότε η προσθήκη μιας ομάδας θα προκαλούσε αναστάτωση και θα απαιτούσε πολλές αλλαγές. Όμως, επαναλαμβάνω, αν αυτή η ομάδα είναι του βεληνεκούς του Ολυμπιακού, πιστεύω ότι θα μπορούσαν με κάποιον τρόπο να γίνουν».

Κοίτα να δεις... Μπορεί να γίνει κάτι και ο Ολυμπιακός να αγωνιστεί στην Αδριατική Λίγκα. Όλοι αυτοί, όμως, που το είχαν σίγουρο πώς δεν γίνεται, τώρα τι θα λένε και τι θα γράφουν; Το ερώτημα ρητορικό και καταρρέει όλη η προπαγάνδα τους, όπως και το σάπιο... σύστημα!

Διαβάστε επίσης

ΕΟΚ από τα… Lidl

ΕΟΚ από τα… Lidl

Έστειλαν από την Παρασκευή (15/02) το κύπελλο στην Κρήτη, όμως αυτό δεν βρίσκεται ακόμη εκεί... Κάποτε λογικά θα φτάσει πάντως, αν φύγει τελικά το πλοίο...

Δουλειά για Εφές χωρίς Σπανούλη

Δουλειά για Εφές χωρίς Σπανούλη

Στον Ολυμπιακό μπορεί η επικαιρότητα να έχει κατακλυστεί από νομικά θέματα, ελέω των κινήσεων της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, ωστόσο το αγωνιστικό τμήμα κοιτάζει ως οφείλει τη δική του δουλειά.