Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σκόρπισαν στην Ευρώπη οι «ερυθρόλευκοι»!

Σκόρπισαν στην Ευρώπη οι «ερυθρόλευκοι»!
Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019 - 18:14
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε από την Κωνσταντινούπολη και το παιχνίδι με την Εφές, ωστόσο αρκετοί είναι αυτοί που… σκόρπισαν ανά την Ευρώπη. Άλλοι ελέω Εθνικών ομάδων και του τελευταίου «παράθυρου» της Fiba για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, άλλοι εκμεταλλευόμενοι το διήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Ντέιβιντ Μπλατ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, αν και λίγο άρρωστος, ενσωματώθηκε στην Εθνική Σερβίας, ενώ στη Λετονία πήγαν οι Γιάνις Στρέλνιεκς και Γιάνις Τίμα για να παίξουν με το αντιπροσωπευτικό τους συγκρότημα.

Από κει και πέρα, ο Αξέλ Τουπάν πήγε στη Γαλλία για να επισκεφτεί τους δικούς του, ενώ ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος πήγε στην Ολλανδία.

Διαβάστε επίσης

Παπαπέτρου: O image maker του Γιαννακόπουλου

Παπαπέτρου: O image maker του Γιαννακόπουλου

Φταίνε οι κάμερες… Αυτό είναι και αλλάζει συμπεριφορά. Μόνο που στα αποδυτήρια των διαιτητών δεν υπάρχουν κάμερες. Αν και δεν είναι κακή ιδέα. Θα έχουν πολλά να «γράψουν».

Δεν τρέχει, δεν βάζει, τρίποντα, δεν αξιοποιεί τον Μίλου, άρα…

Δεν τρέχει, δεν βάζει, τρίποντα, δεν αξιοποιεί τον Μίλου, άρα…

Ο Ολυμπιακός στα τελευταία τρία παιχνίδια στην Ευρωλίγκα έχει σκοράρει 61,3 πόντους μ.ο. φυσικά τους λιγότερους από κάθε άλλη ομάδα, ενώ στο σύνολο είναι μόλις 184. Έχει σε αυτά 1.6 πόντο από αιφνιδιασμό και 21% τρίποντα.