Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συγκάλεσε σύσκεψη ο Βασιλειάδης για το μπάσκετ

Συγκάλεσε σύσκεψη ο Βασιλειάδης για το μπάσκετ
Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019 - 19:12
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού αποφάσισε να ασχοληθεί με το μπάσκετ και συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη στις 21:30 με τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΕΣΑΚΕ αλλά και ΕΟΚ. Στη σύσκεψη αναμένεται να παραστούν οι Αγγελόπουλοι, ο Γιαννακόπουλος, ο Μάκης Αγγελόπουλος από την ΑΕΚ, ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος του ΕΣΑΚΕ και Γιώργος Βασιλακόπουλος της Ομοσπονδίας.

Σκοπός, σύμφωνα με το περιβάλλον του, είναι να βρεθεί λύση για τα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό. Όλη την προηγούμενη εβδομάδα Γιώργος Βασιλειάδης έκανε συναντήσεις με παράγοντες του μπάσκετ, ανάμεσά τους φυσικά και με τους Αγγελόπουλους συζητώντας μαζί τους (μεταξύ άλλων με Βασιλακόπουλο, Γαλατσόπουλο) και το μήνυμα που δίνει ενόψει της σύσκεψης στο γραφείο του, είναι: «Αν δεν βρεθεί λύση, δεν θα φύγει κανείς από το γραφείο μου, ενώ όποιος φύγει αναλαμβάνει και την ευθύνη»!

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος φαίνεται πάντως πως δεν θα παραστεί.

Διαβάστε επίσης

Μοναδικό κέρδος στο Μιλάνο ο Βεζένκοφ!

Μοναδικό κέρδος στο Μιλάνο ο Βεζένκοφ!

Δείχνει να ανεβαίνει και να βρίσκει ξανά τον ρόλο του. Έχει βοηθήσει η αύξηση του χρόνου του και ψυχολογικά αρκετά, το ότι ξεκινάει τελευταία στην 5άδα της ομάδας...

Ο Τίμα στα κίτρινα της Κίμκι (pics)

Ο Τίμα στα κίτρινα της Κίμκι (pics)

Ο Λετονός φόργουορντ, ξεκίνησε προπονήσεις με τον ρώσικο σύλλογο, τα είπε με τον προπονητή του Ρίμας Κουρτινάιτις και έδωσε μάλιστα και την πρώτη του συνέντευξη.