Ντουντούκα
Πάμε, Θρύλε! Πρόκριση στο Λονδίνο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Η αναμενόμενη ποινή...

Η αναμενόμενη ποινή...
Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019 - 14:31

Από τη στιγμή που η ΚΕΔ δεν όρισε ξένους διαιτητές στο ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟ, στο ΣΕΦ στις 17/3, οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατέβηκαν. Αυτή ήταν η απόφασή τους κι αυτήν ακολούθησαν. Με αποτέλεσμα να κλείσει το φύλλο αγώνα στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ για τον ΠΑΟ και τον Ολυμπιακό να τιμωρείται με αφαίρεση 6 βαθμών. Αναμενόμενη η ποινή, αφού αυτό προβλέπουν οι κανονισμοί. Αλλά οι «ερυθρόλευκοι» δεν κάνουν πίσω, δεν αλλάζουν στάση στο θέμα της διαιτησίας, ειδικά στα ματς με τν Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η απόφαση: «Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ: α) Μηδενισμός της ομάδας λόγω του ό,τι από υπαιτιότητά της δεν διεξήχθη προγραμματισμένος αγώνας και χρηματικό πρόστιμο τριών χιλιάδων (3.000,00) ΕΥΡΩ ενώ ο αγώνας κατακυρώνεται 20 - 0 υπέρ της αντιπάλου, και β) για μη συμμετοχή της εγκαλουμένης ΚΑΕ από υπαιτιότητα της συνεπεία λόγου μη αναγομένου σε γεγονός ανωτέρας βίας, την ποινή της στέρησης έξι (6) βαθμών και χρηματικού προστίμου οχτώ χιλιάδων (8.000,00) ΕΥΡΩ κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ της 17-3-2019».

Διαβάστε επίσης

Τούς έκανε Ουόριορς, τον «έντυσε»… Κάρι!

Τούς έκανε Ουόριορς, τον «έντυσε»… Κάρι!

Ασύλληπτα αυτά που επέτρεψε ο Ολυμπιακός. Μία από τις χειρότερες επιθέσεις του έβαλε 90 πόντους. Αυτός στη χειρότερη άμυνα της Ευρωλίγκας, έβαλε μόλις 67 πόντους. Τα ρεκόρ του Έρικσον και τα φάουλ που του… έκαναν!

Ελάχιστες ασίστ!

Ελάχιστες ασίστ!

Όταν απέναντι σε μια ομάδα που δεν έχει στόχους στη διοργάνωση όπως η Γκραν Κανάρια, μια ομάδα δίνει μόλις 8 ασίστ, δεν πας πουθενά.