Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αφήνει πίσω του την Ευρωλίγκα

Αφήνει πίσω του την Ευρωλίγκα
Δευτέρα, 8 Απριλίου 2019 - 21:15

Μετά την αναβολή της κυριακάτικης αναμέτρησης στο ΣΕΦ με τον Κολοσσό και στον απόηχο φυσικά του αποκλεισμού από τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, στον Ολυμπιακό μαζεύτηκαν νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας (8/04) στο Φαληρικό κλειστό για προπόνηση και… Περιστέρι.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν παιχνίδι μπροστά τους μεσοβδόμαδα, παίζουν στο Περιστέρι με την ομώνυμη ομάδα και ο Ολυμπιακός οφείλει και πρέπει να κοιτάξει μπροστά. Να προχωρήσει. Να αφήσει πίσω του τον αποκλεισμό από την Ευρωλίγκα και να επικεντρωθεί στη δουλειά του και δη το ελληνικό πρωτάθλημα.

Όσο οξύμωρο κι αν ακούγεται κι αυτό από τη στιγμή που στην πορεία, κάπου θα διασταυρωθεί με τον Παναθηναϊκό. Αν δεν γίνει αποδεκτό και πάλι το αίτημα του για ξένους διαιτητές, τότε δεν θα κατέβει και τέλος.

Ο Μπλατ και οι παίκτες του βέβαια οφείλουν να συνεχίσουν τη δουλειά, άσχετα με τις κινήσεις της διοίκησης. Ο κόουτς του Ολυμπιακού θυμίζουμε πως δεν έχει στη διάθεσή του τον Γιάνις Στρέλνιεκς που θα αργήσει κι άλλο (θλάση στον οπίσθιο) και φυσικά τον Σπανούλη που εγχειρίστηκε.

Διαβάστε επίσης

Νέα καλή εμφάνιση από τον Τίμα

Νέα καλή εμφάνιση από τον Τίμα

Ο Λετονός φόργουορντ του Ολυμπιακού, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στην Κίμκι, σημείωσε 20 πόντους, όντας πρώτος σκόρερ στη νίκη της ομάδας του με 100-80 επί της Ζιελόνα Γκόρα.

«Ο Ολυμπιακός δεν παύει να είναι επικίνδυνος»

«Ο Ολυμπιακός δεν παύει να είναι επικίνδυνος»

Η Ευρωλίγκα μπορεί να τελείωσε για φέτος για τον Ολυμπιακό, ωστόσο μεσοβδόμαδα έχουμε παιχνίδι. Οι «ερυθρόλευκοι» θα πάνε την Τετάρτη (10/04) στο Περιστέρι για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1.