Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δεν θα έρθετε μαζί μας; Τα γύρισες πάλι;»

«Δεν θα έρθετε μαζί μας; Τα γύρισες πάλι;»
Τρίτη, 23 Απριλίου 2019 - 00:20

Μισούς διαλόγους έβγαλαν προς τα έξω. Είπαμε, μάλλον έτσι βόλευε. «Παίξανε» φυσικά σε τίτλους την ατάκα του Μάνου Παπαδόπουλου «εγώ θέλω να φύγετε», αλλά δεν παρουσίασε κανείς την απάντηση του Χρήστου Σταυρόπουλου; Βλέπετε αυτός που λέει άλλα τη μία, άλλα την άλλη… ξεχνάει και πιο εύκολα τι έχει πει και συχνά εκτίθεται.

Ο Σταυρόπουλος του απάντησε λοιπόν: «Εσείς πριν ένα μήνα δεν στείλατε επιστολή στην Αδριατική Λίγκα; Τα γύρισες τώρα; Δεν λέγατε ότι θέλετε να έρθετε μαζί μας; Τα γύρισες πάλι τώρα;».

Έτσι δεν είναι; Δεν λέγανε όπου είναι ο Ολυμπιακός και εμείς. Επιστολή δεν στείλανε; Εκτός κι αν την πέταξαν στο… απέναντι παράθυρο και έφτασε μέχρι τον Γιώργο Βασιλακόπουλο (ούτε δέκα μέτρα απόσταση δεν χωρίζουν τα δύο κτήρια) όπως είχαν κάνει και με τη Fiba. Ακόμα… πηγαίνουν και εκεί. Θα κάνουν πρώτα δημοψήφισμα βέβαια…

Διαβάστε επίσης

Μένουν ακόμα τρία «εισιτήρια»

Μένουν ακόμα τρία «εισιτήρια»

Μετά και την κατάκτηση του τίτλου στην Αδριατική Λίγκα από τον Ερυθρό Αστέρα, είναι γνωστές οι 15 από τις 18 ομάδες της νέας σεζόν.

«20 χρόνια ακούμε αλλαγές και δεν αλλάζει τίποτα. Τώρα Δ.Σ, όχι το καλοκαίρι»

«20 χρόνια ακούμε αλλαγές και δεν αλλάζει τίποτα. Τώρα Δ.Σ, όχι το καλοκαίρι»

Για να μπουν τα πράγματα στη σωστή τους βάση: Καμία ομάδα δεν δήλωσε ικανοποιημένη από τη διαιτησία πλην… του Παναθηναϊκού. Ο Ολυμπιακός επανέλαβε να πάει η ΚΕΔ στον ΕΣΑΚΕ. Θα γίνει Δ.Σ. ιδιοκτητών για αποφάσεις πριν τα πλέι οφ.