Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Γιατί φοβούνται στον ΠΑΟ;»

«Γιατί φοβούνται στον ΠΑΟ;»
Δευτέρα, 6 Μαΐου 2019 - 17:47
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Μία πολύ απλή ερώτηση έκανε στους ανθρώπους του ΠΑΟ ο Γιώργος Σκινδήλιας κατά τη διάρκειας της Γενικής Συνέλευσης του ΕΣΑΚΕ.

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός προκάλεσε τρεις φορές τους ανθρώπους του ΠΑΟ αν δέχονται να παίξουν τα παιχνίδια με ξένους διαιτητές, αφού ισχυρίζονται ότι έχουν καλύτερη ομάδα.

Ωστόσο, εκείνοι δεν απάντησαν…

Γιατί φοβούνται εκεί στον ΠΑΟ; Αυτοί δεν λένε ότι είναι καλύτερη ομάδα; Γιατί δεν δέχονται να παίξουν με ξένους διαιτητές;

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκαθαρίσει ότι με ξένους διαιτητές θα αγωνιστεί κανονικά, κάτι το οποίο ανέφερε και πάλι ο αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ. Εκείνοι γιατί δεν δέχονται; Τι φοβούνται; Μήπως δεν μπορούν χωρίς την ΚΕΔ και το έχουν καταλάβει και οι ίδιοι;

Διαβάστε επίσης

Άνευ ουσίας Γ.Σ. Δεν κάνει πίσω ο Ολυμπιακός!

Άνευ ουσίας Γ.Σ. Δεν κάνει πίσω ο Ολυμπιακός!

Οι Αγγελόπουλοι έλεγαν "γιατί μας φέρατε τότε εδώ;" από τη στιγμή που θέλουν να τελειώσει όπως-όπως το πρωτάθλημα... και βλέπουμε μετά. Οι ομάδες ζητάνε να κάνει πίσω ο Ολυμπιακός με το ΑΣΕΑΔ, αλλά οι Πειραιώτες απαντούν: "Δεν κάνουμε πίσω".

«Γιατί δεν δέχεσαι; Φοβάσαι;»

«Γιατί δεν δέχεσαι; Φοβάσαι;»

Ο Γιώργος Σκινδήλιας έθεσε ένα απλό ερώτημα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, χωρίς να λάβει καμία απάντηση. Αναλυτικά όλος ο διάλογος κατά τη διάρκεια της Γ.Σ. του ΕΣΑΚΕ.

«Είναι παράνομο αυτό που έγινε στην ΚΕΔ!»

«Είναι παράνομο αυτό που έγινε στην ΚΕΔ!»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος περιέγραψε όσα έγιναν την περασμένη Παρασκευή και ζήτησε να καταδικάσουν τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης όσα έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, εφόσον δεν έχουν διαψευστεί από πουθενά.