Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στον Εισαγγελέα φάκελος για το Πανιώνιος-Χολαργός!

Στον Εισαγγελέα φάκελος για το Πανιώνιος-Χολαργός!
Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019 - 14:51

Τρομερά πράγματα. Ορισμένοι έχουν αγωνία να συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Δεν τους απασχολεί που οι διαιτητές της τελευταίας αγωνιστικής προέκυψαν χωρίς να είναι τρία μέλη της ΚΕΔ αλλά μόνο δύο! Και είχαν αγωνία να συνεχιστεί η Basket League. Την ώρα που ο ίδιος ο ΕΣΑΚΕ συγκέντρωσε στοιχεία, δημοσιεύματα και βίντεο για να σταλούν στον Εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, για το ματς Πανιώνιος-Χολαργός.

Διότι έχουν συμβεί πολλά σε αυτό το ματς. Η ξαφνική απουσία του προπονητή του Πανιωνίου, Βασίλη Φραγκιά από τον πάγκο, όπως και η απουσία του Μπέρι, του κορυφαίου σκόρερ για την ομάδα της Νέας Σμύρνης. Και όχι μόνο αυτό, αλλά ακόμα και όταν ο Πανιώνιος ήταν μπροστά στο σκορ στο 15ο λεπτό (39-37), οι εταιρείες είχαν το χάντικαπ στους 10,5 ακόμα και στους 14,5 πόντους για τους φιλοξενούμενους.

Θα σταλεί, λοιπόν, φάκελος στον κ. Σιμιτζόγλου για να διερευνήσει την υπόθεση. Ένα πρωτάθλημα που μπορεί να το περιγράψει κάποιος ως πρωτάθλημα μπ... λο! Αλλά το μόνοι που «καίει» ορισμένους είναι να συνεχιστεί, τίποτα άλλο!

Διαβάστε επίσης

Δεν έχουμε πρωτάθλημα μέχρι το επόμενο Δ.Σ. στον ΕΣΑΚΕ

Δεν έχουμε πρωτάθλημα μέχρι το επόμενο Δ.Σ. στον ΕΣΑΚΕ

Συστάθηκε Επιτροπή η οποία θα καταθέσει προτάσεις στους ιδιοκτήτες και την ερχόμενη Τετάρτη (15/05) ψηφίζονται και αποφασίζουν πότε ξεκινάνε τα πλέι οφ. Ανάλογα με τις αποφάσεις αποφασίζει ο Ολυμπιακός για την ένταση στο ΑΣΕΑΔ.