Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Γιαννακόπουλος εξήγησε τη διαδικασία της κλήρωσης των διαιτητών

Ο Γιαννακόπουλος εξήγησε τη διαδικασία της κλήρωσης των διαιτητών
Παρασκευή, 17 Μαΐου 2019 - 15:55

Γύρω στα 4 με 5 άτομα από τον Παναθηναϊκό παρέστησαν στην «κλήρωση» των διαιτητών στην ΚΕΔ με επικεφαλής τον Πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ομάδας Μάνο Παπαδόπουλο.

Μαζί του και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος μετά το τέλος της διαδικασίας έκανε δηλώσεις στη μία κάμερα που τον ανέμενε και στους ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού.

Εξήγησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τη διαδικασία που ακολουθήθηκε από τα τρία μέλη της ΚΕΔ που ήταν εκεί, τους Συμεωνίδη, αυτή τη φορά ήταν παρών απ’ ότι λένε, τον Ταβουλαρέα και τον Κορομηλά. Από τη στιγμή που δεν κρατάνε πρακτικά, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξήγησε τη έγινε μέσα στην αίθουσα.

«Για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός μπήκαν 12 διαιτητές, οκτώ διεθνείς και τέσσερις ακόμη. Μέσα από τους 12 επέλεξαν τρεις για κάθε παιχνίδι».

Ο Δ. Γιαννακόπουλος πάντως πρέπει να είχε κάπου αλλού το μυαλό του καθώς οι διαιτητές που μπήκαν ήταν δεκατρείς κι όχι 12. Δεν τους μέτρησε σωστά ή δεν κατάλαβε καλά...

Διαβάστε επίσης

«Εξώδικο στον ΕΣΑΚΕ, να παραιτηθεί ο Γαλατσόπουλος»

«Εξώδικο στον ΕΣΑΚΕ, να παραιτηθεί ο Γαλατσόπουλος»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός συνεχίζει να ακολουθεί κάθε νόμιμη διαδικασία. Απέστειλε εξώδικο στον ΕΣΑΚΕ για την παράνομη επικύρωση της βαθμολογίας και ζητά την παραίτηση του Γαλατσόπουλου και της Νομικού του Συνδέσμου Γονιδάκη.