Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το επόμενο το… καλό!

Το επόμενο το… καλό!
Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019 - 17:00
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και δη τους αδερφούς Αγγελόπουλους συναντήθηκε την Πέμπτη (24/05) ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, αλλά όχι για μεταγραφικό θέμα, όπως θα πάει εύλογα το μυαλό πολλών. Ο Σέρβος σέντερ συναντήθηκε με τους διοικούντες την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ συζητώντας στην παρούσα φάση για συγκεκριμένα θέματα και όχι για το μέλλον του, είτε για τους Σαν Αντόνιο Σπερς, είτε τον Ολυμπιακό, είτε ακόμα το έντονο ενδιαφέρον που έχει συγκεντρώσει από πρωτοκλασάτους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Για να πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή… Οι δύο πλευρές είχαν μία κουβέντα για θέματα που έχουν να κάνουν με την ομάδα, ωστόσο δεν εισχώρησαν σε θέματα για το μέλλον του Σέρβου σέντερ. Ακόμα… Είναι δεδομένο, ότι θα τα ξαναπούν σύντομα, καθώς πρόθεση του Ολυμπιακού είναι- αν δεν τον πάρουν οι Σπερς καταβάλλοντας τη σχετική ρήτρα που προβλέπει το συμβόλαιό του- να του αναπροσαρμόσουν το συμβόλαιο. Αφενός να τον ανταμείψουν για τις εξαιρετικές σεζόν που κάνει, αφετέρου να επεκτείνουν τη συνεργασία τους, καθώς το υπάρχον συμβόλαιο ολοκληρώνεται το 2020.

Είναι αδιαμφισβήτητο πως ο Ολυμπιακός θέλει για πολλά χρόνια την «κολόνα» του, μέσα στη χρονιά φάνηκε πολλάκις πως είναι «ομάδα του Μιλουτίνοφ» και σε συνδυασμό με την πιθανολογούμενη από τις ΗΠΑ μη απόκτησή του από τους Σπερς αυτό το καλοκαίρι, οι Πειραιώτες είναι διατεθειμένοι να φτάσουν σε υψηλά επίπεδα. Όχι σε αυτά που ακούγεται πως φτάνει η Μπαρτσελόνα (σ.σ. πάνω από 2 εκ. το χρόνο) ή αυτά που προτίθενται να δώσουν ΤΣΣΚΑ και Ρεάλ που έχει γραφτεί ότι τους ενδιαφέρει, αλλά τόσα που θα του δείχνουν την αναγνώρισή τους στην προσφορά τους.

Ο ίδιος ο Μιλουτίνοφ λέει ότι είναι πολύ καλά στον Ολυμπιακό, η ομάδα είναι η προτεραιότητά του, αν δεν τον επιλέξουν – το ξαναλέμε- οι Σπερς καταβάλλοντας τη ρήτρα που προβλέπεται στο συμβόλαιό του, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως αν τον θέλει πραγματικά κάποια άλλη ευρωπαϊκή ομάδα, πέρα του γεγονότος ότι θα πρέπει να συμφωνήσει αρχικά μαζί του, αρχικά θα πρέπει να απευθυνθεί στον Ολυμπιακό για να τον αγοράσει. Και σε αυτή την περίπτωση ρήτρα δεν υπάρχει…

Διαβάστε επίσης

Επιμένουν για Γκος και Ζαλγκίρις

Επιμένουν για Γκος και Ζαλγκίρις

Νέο δημοσίευμα τονίζει πως η Ζαλγκίρις Κάουνας του Γιασικεβίτσιους έχει στο Νο.1 της μεταγραφικής της λίστας τον Αμερικανό του Ολυμπιακού.