Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο ίδιος ο ΕΣΑΚΕ ακυρώνει τον κανονισμό του!

Ο ίδιος ο ΕΣΑΚΕ ακυρώνει τον κανονισμό του!
Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019 - 01:00

Στον ΕΣΑΚΕ το… χαβά τους, κατά πως φαίνεται! Αυτό που έδειξαν από τη Γ.Σ. και τα Δ.Σ. που έγιναν είναι να τελειώσει όπως-όπως το πρωτάθλημα και κατά αυτόν τον τρόπο συνεχίζεται η «γραμμή» τους.

Η αθλητικός Δικαστής έβγαλε μία απόφαση για τον Ολυμπιακό, η οποία ανατρέπει τα πάντα, έχει ασάφειες (γιατί έτσι είναι ο κανονισμός) και αυτόματα με αυτό που διαβάζει κανείς ακυρώνει τόσο τη βαθμολογία όσο και τα ζευγάρια, αλλά στην διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, δεν μπαίνουν καν στον κόπο να ασχοληθούν, να μελετήσουν και να διευκρινίσουν τα μελλούμενα μετά την απόφαση αυτή.

Αυτό που πράττουν με ελαφρά τη καρδιά είναι να τονίσουν πως «τα πλέι οφ θα συνεχιστούν ως έχουν» ακυρώνοντας αυτόματα με αυτόν τον τρόπο, μέρος δικαστικής απόφασης, άρα και του ίδιου του κανονισμού του ΕΣΑΚΕ. Η ίδια η διοργανώτρια αρχή ακυρώνει τον κανονισμό της!

Ακόμα ένα εξαίρετο επεισόδιο εκτυλίσσεται στο «έργο» του ελληνικού μπάσκετ, τη στιγμή που μην ξεχνάτε, αναμένονται δύο αποφάσεις από το Ανώτατο Δικαστήριο (ΑΣΕΑΔ) και οι οποίες φυσικά μπορούν να αναθεωρήσουν και να ακυρώσουν τα πάντα!

Διαβάστε επίσης

Το επόμενο το… καλό!

Το επόμενο το… καλό!

Αγγελόπουλοι και Μιλουτίνοφ είχαν μία πρώτη επαφή συζητώντας για διάφορα θέματα κι όχι μεταγραφικά, αλλά στο επόμενο ραντεβού αναμένεται να γίνει η κουβέντα για την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του.