Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με Μιλουτίνοφ η προεπιλογή της εθνικής Σερβίας!

Με Μιλουτίνοφ η προεπιλογή της εθνικής Σερβίας!
Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2019 - 14:57

Την προεπιλογή των παικτών ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας, ανακοίνωσε ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας της Εθνικής Σερβίας, Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Σε αυτή, φυσικά, βρίσκεται ο Νίκολα Μιλουτίνοφ του Ολυμπιακού, καθώς επίσης και το μεγάλο αστέρι της ομάδας, Νίκολα Γιόκιτς, αλλά και ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς.

Η προετοιμασία της Σερβίας θα ξεκινήσει στις 18 Ιουλίου, ενώ η τελική επιλογή από τον Τζόρτζεβιτς θα γίνει τον Αύγουστο.

Να θυμίσουμε πως η Σερβία βρίσκεται στον 4ο όμιλο του Παγκοσμίου της Κίνας, μαζί με τις Αγκόλα, Ιταλία και Φιλιππίνες.

Αναλυτικά οι επιλογές του Σάσα Τζόρτζεβιτς Νίκολα Μιλουτίνοφ, Νίκολα Γιόκιτς, Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, Μίλος Τεόντοσιτς, Στέφαν Γιόβιτς, Βασίλιε Μίσιτς. Ίλια Ντζόκοβιτς, Στέφαν Πένο, Νεμάνια Νέντοβιτς, Μπόγκταν Μπογκντάνοβιτς, Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς, Μάρκο Γκούντουριτς, Μπράνκο Λάζιτς, Αλέκσα Αβράμοβιτς, Ντέγιαν Τοντόροβιτς, Βάνια Μαρίνκοβιτς, Όγκνιεν Γιάραμζ, Βλάντιμιρ Λούτσιτς, Μάρκο Σιμόνοβιτς, Όγκνιεν Ντόμπριτς, Νίκολα Κάλινιτς, Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς, Ράντε Ζάγκορατς, Νεμάνια Μπιέλιτσα, Στέφαν Γέλοβατς, Νίκολα Μίσκοβιτς, Μπόρισα Σίμανιτς, Ντράγκαν Άπιτς, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, Όγκνιεν Κούζμιτς, Ντέγιαν Κράβιτς, Νίκολα Γιοβάνοβιτς.

Διαβάστε επίσης

To «PBA 3on3» του Μάντζαρη ανοίγει… (pic)

To «PBA 3on3» του Μάντζαρη ανοίγει… (pic)

Το πρώτο «PBA 3on3» είναι γεγονός και ανοίγει τις πύλες του. Το camp του Βαγγέλη Μάντζαρη θα διεξαχθεί στις 21 Ιουνίου με πρωταγωνιστή φυσικά τον Έλληνα διεθνή γκαρντ του Ολυμπιακού.

Ο Μπόγρης στο camp του Παπαχατζή (pic)

Ο Μπόγρης στο camp του Παπαχατζή (pic)

Ο Έλληνας σέντερ θα μιλήσει σε παιδιά που θέλουν να βελτιώσουν τις τεχνικές δεξιότητες τους, να διδαχθούν τα «μυστικά» της «πορτοκαλί θεάς».