Ντουντούκα
Όλα για όλα με Πόρτο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Παραδοχή ενοχής και παρέμβασης στο ΑΣΕΑΔ;

Παραδοχή ενοχής και παρέμβασης στο ΑΣΕΑΔ;
Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2019 - 21:38

Παραδοχή πάνω στην… παράνοια; Κρίση αλήθειας; Του ξέφυγε και άντε να το μαζέψει πάλι; Η ουσία είναι πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πάλι παρασύρθηκε από τον αυθόρμητο, εκρηκτικό και γνήσιο χαρακτήρα του και έκανε μία δήλωση που ήδη συζητιέται αρκετά καθώς έχει προκαλέσει σωρεία ερωτημάτων.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος που χαρακτήρισε ντροπή τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που γυρίζουν τη πλάτη στην ομάδα (παρά τα χαμηλού κόστους εισιτήρια) και μόνο μεταγραφές ξέρουν να ζητάνε, είπε στη δήλωση που έστειλε στα σάιτ πως «εμείς ρίξαμε τον Ολυμπιακό στην Α2».

Πολλοί τον δικαιολόγησαν. Υπέθεσαν πως πάνω στη θολούρα του θα το είπε, καθώς κανείς μα κανείς δεν έριξε τον Ολυμπιακό, αλλά οι ίδιοι οι «ερυθρόλευκοι» αποφάσισαν να το πάνε μέχρι τέλους. Αν πάνε στην Α2 κατηγορία, αν, θα είναι επιλογή τους και όχι για λόγους αγωνιστικούς, όπως έχει συμβεί σχεδόν σε όλα τα τμήματα του Παναθηναϊκού. Δεν πάνε πολλές μέρες που πανηγύριζαν τις ανόδους στην Α1.

Υπάρχουν όμως και κάποιες πιο ώριμες και ψαγμένες σκέψεις που υποστηρίζουν ότι… του ξέφυγε. Ότι δεν το είπε πάνω στη θολούρα και στην τρέλα της στιγμής αλλά ότι η αλήθεια βγήκε μπροστά. Σα να παραδέχτηκε ρε παιδί μου την ενοχή και την παρέμβαση στην απόφαση του ΑΣΕΑΔ αλλά και σε αυτές που αναμένονται. Σα να ξέρει τι απόφαση θα βγει. Σα να ξέρει τι θα γίνει. Λες και έχει βάλει κάποιος το χεράκι του. Έχει πιέσει, έχει παρέμβει έχει αλλοιώσει καταστάσεις και πράγματα.

Καλά λένε, από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια. Και ο DPG έχει την καρδιά… μικρού παιδιού.

Διαβάστε επίσης