Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κουράστηκε να βάζει λεφτά σε… ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ εταιρεία;

Κουράστηκε να βάζει λεφτά σε… ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ εταιρεία;
Σάββατο, 29 Ιουνίου 2019 - 22:29

Τα είπαμε και χτες (Παρασκευή 28/06) όταν απολαύσαμε τη συνέντευξη Τύπου του Δ. Γιαννακόπουλου. Παντού υπάρχουν κενά, δεν έδωσε φυσικά κανένα στοιχείο ιδίως οικονομικό στο φως της δημοσιότητας και φυσικά- γιατί στην Ελλάδα που τη χαρακτήρισε «κράτος μπουρδέλο» μπορεί να το κάνει- δίνει δωρεά μετοχές τις οποίες δεν κατέχει. Μετοχές που ανήκουν στον Μάνο Παπαδόπουλο. Αντί να μπουν στα γραφεία να ξετινάξουν βιβλία και έγγραφα διαβάζουμε άρθρα λιβανιστήρια και προτροπές για να μην αγοράσουν οι Παναθηναϊκοί πίστα και να δώσουν τα λεφτά στον Παναθηναϊκό, αφού αδυνατεί ο πάμπλουτος Δ. Γιαννακόπουλος.

Αυτό που προκάλεσε βέβαια δεκάδες ερωτήματα και η αλήθεια είναι και αρκετά γέλια, είναι η ατάκα «κουράστηκα να βάζω λεφτά και γι αυτό να δεν μαζευτούν 20 εκ. ευρώ την 1η Ιουλίου του 2020 από τον κόσμο θα δώσω τις μετοχές της ΚΑΕ».

Το ότι είναι στυγνός εκβιασμός δεν μας αφορά. Ας τα βρουν αυτοί που τον προσκυνούν και τον επικροτούν. Η απορία μας είναι άλλη και θα έπρεπε να είναι και απορία του ΣΔΟΕ, της Δικαιοσύνης, των θεσμών ενός κανονικού κράτους κι όχι μπουρδέλου όπως το αποκάλεσε πριν ξεκινήσουν να του δωρίζουν εκτάσεις στο Βοτανικό.

Πως είναι δυνατόν ένας επιχειρηματίας που «ένα βράδυ Παρασκευής έχουμε να δούμε την οικογένειά μας, δουλεύουμε 12 ώρες τη μέρα» κουράστηκε από μία ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ όπως είναι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τα τελευταία 5 χρόνια με βάση τους δημοσιευμένους ισολογισμούς της.

Κουράζεσαι όταν χάνεις συνεχώς χρήματα. Όχι όταν βγάζεις. Με βάση τους ισολογισμούς της τα τελευταία 5 χρόνια η ΚΑΕ ΠΑΟ είναι κερδοφόρα. Βγάζει κάποια εκατομμύρια. Αυτό φαίνεται σε επίσημα έγγραφα και συν τοις άλλοις στη περιβόητη συνέντευξη Τύπου το είπε δημόσια πως είναι κερδοφόρα η ΚΑΕ.

Ο Δ. Γιαννακόπουλος όμως κουράστηκε να βγάζει λεφτά από μία εταιρεία και τη δίνει. Τη δωρίζει μάλιστα. Χαρίζει 25 εκ. ευρώ όπως είπε ότι κοστολογείται η αξία της. Κουράστηκε τόσο πολύ και είναι large και τη δωρίζει. Δεν τη πουλάει καν. Για τόση κούραση μιλάμε.

Αν ήταν μάγκας Παναθηναϊκάρχης στην τελική ας την πούλαγε και να έλεγε «πάρτε και αυτά τα 25 εκ. από εμένα για να σωθεί ο σύλλογος». Αλλά εδώ είναι τα δύσκολα. Έτσι Δημήτρη;

Το χειρότερο απ’ όλα αυτά ξέρετε ποιο είναι; Όχι αυτά που λέει. Όχι αυτά που κάνει. Όχι αυτοί που τον χειροκροτούν και δεν παίρνουν και ευρώ (γι υπάρχουν κι αυτοί που τον προσκυνούν αλλά πληρώνονται από αυτόν). Το χειρότερο είναι πως αυτό το «κράτος μπουρδέλο», όπως το αποκάλεσε, αντί να τον ξετινάξει στους ελέγχους που βγαίνει και τα λέει και μόνος του, του δωρίζει και έκταση για γήπεδο, στον βωμό των ψήφων και των εκλογών. «Κράτος Μπουρδέλο…»!

Διαβάστε επίσης

Στο τουρνουά «Antetokounbros» ο Σπανούλης!

Στο τουρνουά «Antetokounbros» ο Σπανούλης!

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έδωσε το «παρών» στο μεγάλο event των αδερφών Αντετοκούνμπο, γνωρίζοντας την αποθέωση και από πλήθος κόσμου που βρέθηκαν στα Σεπόλια.

Η δικαίωση των Αγγελόπουλων, το ΑΦΜ και οι κωλοτούμπες!

Η δικαίωση των Αγγελόπουλων, το ΑΦΜ και οι κωλοτούμπες!

Ο Ολυμπιακός κυνηγάει την παρανομία. Καμία θέση στην Α1. Παραμύθια τα περί ΑΦΜ. Πολεμάει το σύστημα. Α1 με την υπάρχουσα κατάσταση και τα ίδια πρόσωπα δεν παίζουν. Κι αν έρθει η ώρα και συναντήσουν την ίδια κατάσταση… πάλι τα ίδια θα κάνουν! Το σκεπτικό του ΑΣΕΑΔ και το CAS.

Το background στην απόκτηση του Πάντερ

Το background στην απόκτηση του Πάντερ

Ο Ολυμπιακός θα έπαιρνε τον Κέβιν Πάντερ (1+1 είναι το συμβόλαιο) ούτως ή άλλως. Είτε προχωρούσε το θέμα του Κώστα Σλούκα είτε όχι. Είτε έρθει ο Ουοναμέικερ είτε άλλος…Οι πληροφορίες που συνέλεξε ο Μπλατ για τον Αμερικανό.