Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το background στην απόκτηση του Πάντερ

Το background στην απόκτηση του Πάντερ
Σάββατο, 29 Ιουνίου 2019 - 19:40
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Κάποιες φορές πρέπει να εξηγούνται και τα αυτονόητα… Ο Ολυμπιακός θα έπαιρνε τον Κέβιν Πάντερ (1+1 είναι το συμβόλαιο) ούτως ή άλλως. Είτε προχωρούσε το θέμα του Κώστα Σλούκα είτε όχι. Είτε έρθει ο Ουοναμέικερ είτε άλλος… Δεν είχε να κάνει με κανέναν από τους υπόλοιπους που θα έρθουν. Φυσικά δεν είναι… αντι-Σλούκας. Για όσους βρήκαν ευκαιρία να «γκρινιάξουν». Δεν αποκτήθηκε επειδή δεν προχώρησε του Σλούκα. Κατ΄αρχήν μιλάμε για άλλη θέση.

Του Ντέιβιντ Μπλατ του άρεσε ο Πάντερ και τον ήθελε. Ξεχώρισε το σουτ του, την εκτελεστική του ικανότητα αλλά και κάποια άλλα πράγματα που έμαθε.

Ο Μπλατ αναλαμβάνει ο ίδιος τις υποθέσεις και μιλάει απευθείας στη διαδικασία συλλογής πληροφοριών για κάθε παίκτη. Έμαθε λοιπόν πως είναι δουλευταράς και «σκύλος» στην προπόνηση. Έπαιξαν τον ρόλο τους και αυτά τα στοιχεία. Γνωρίζει πολλά περισσότερα, έχει τα πάντα… Για εξωγηπεδική ζωή, για όλα. Με όσους μπορεί να μιλήσει θα μιλήσει που γνωρίζουν τον παίκτη που θέλει και έχουν συνεργαστεί/συναναστραφεί μαζί του…

Ο Πάντερ ήθελε από τη πρώτη στιγμή. Δεν υπήρξε το παραμικρό θέμα. Τα είπαν, τα συμφώνησαν και αντάλλαξαν συμβόλαια. Δεν συμβαίνει το ίδιο φυσικά με κάθε παίκτη. Δεν είναι κάθε περίπτωση ίδια. Άλλος θέλει να περιμένει, να συλλέξει προτάσεις και να βάλει τον εαυτό του σε πλειστηριασμό, ποιος θα δώσει τα περισσότερα. Ο Πάντερ ήθελε να κάνει το άλμα στην καριέρα του και όταν ήρθε ο Ολυμπιακός και ο Μπλατ δεν το καθυστέρησε καθόλου.

Διαβάστε επίσης

Η δικαίωση των Αγγελόπουλων, το ΑΦΜ και οι κωλοτούμπες!

Η δικαίωση των Αγγελόπουλων, το ΑΦΜ και οι κωλοτούμπες!

Ο Ολυμπιακός κυνηγάει την παρανομία. Καμία θέση στην Α1. Παραμύθια τα περί ΑΦΜ. Πολεμάει το σύστημα. Α1 με την υπάρχουσα κατάσταση και τα ίδια πρόσωπα δεν παίζουν. Κι αν έρθει η ώρα και συναντήσουν την ίδια κατάσταση… πάλι τα ίδια θα κάνουν! Το σκεπτικό του ΑΣΕΑΔ και το CAS.

Αφήνει Έβανς και πάει γι άλλα…

Αφήνει Έβανς και πάει γι άλλα…

Ο Αμερικανός ζήτησε χρόνο για να δει τις πιθανότητες που έχει για το ΝΒΑ, ωστόσο οι μέρες πέρασαν και στον Ολυμπιακό δεν θα κάτσουν να περιμένουν πότε κι αν βρει ομάδα στο ΝΒΑ ο Τζέρεμι Έβανς.

Οι επόμενες κινήσεις του Μπλατ!

Οι επόμενες κινήσεις του Μπλατ!

Ο Ολυμπιακός μετά τον Πάντερ, συζητάει με τον Μπράντον Πολ (για το 2-3) και πηγαίνει προσεκτικά και με τακτική για τον «άσο». Ουοναμέικερ και Τεόντοσιτς μένουν στη λίστα. Δευτέρα ανακοινώνεται ο Κόνιαρης.