Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τάπες» Ολυμπιακού-Μπερτομέου σε Μάνο Παπαδόπουλο!

«Τάπες» Ολυμπιακού-Μπερτομέου σε Μάνο Παπαδόπουλο!
Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019 - 18:01

Οι διαρροές του Παναθηναϊκού πως φίλα προσκείμενα σάιτ που αγαπούν το ψέμα, την προπαγάνδα και τα παραμύθια, για μία ακόμη φορά «έφυγαν» κατά πως βόλευαν και συνέφερε, αλλά εδώ είμαστε όπως πάντα να τους τρίψουμε την αλήθεια στη μούρη. Και αυτή, ότι και να λέει ο Παναθηναϊκός, ότι και να «δίνει» τεχνηέντως δεν αλλάζει: Στην αίθουσα άλλωστε ήταν 60 άτομα, δεν ήταν μόνος ο Μάνος Παπαδόπουλος, ο οποίος η αλήθεια είναι τα λέει όπως θέλει αλλά κάθε φορά εκτίθεται. «Υπάλληλος» είναι βέβαια τη δουλειά του κάνει.

Η αλήθεια είναι μία και έχει ως εξής: Τα έφαγε τα μούτρα του ο Παναθηναϊκός στο board της Ευρωλίγκας. Τόσο ο Ολυμπιακός δια του Νίκου Λεπενιώτη όσο και ο Τζόρντι Μπερτομέου «τάπωσαν» τον Μάνο Παπαδόπουλο (καλά δεν είναι και δύσκολο όταν επιχειρήματα και δεν μιλάς με αερολογίες) ο οποίος φυσικά… δεν ξανα-ακούστηκε. Πήγε να το παίξει εξυπνάκιας αλλά στούκαρε σε ντουβάρι ο «φίλος» Μάνος.

Όταν λοιπόν η Ευρωλίγκα παρουσίασε την εξαίρεση, ότι μπορεί δηλαδή μια ομάδα να μη συμμετέχει στο πρωτάθλημα της χώρα της αλλά να παίζει κανονικά στην Ευρωλίγκα- μία απόφαση που ήρθε με έγκριση του συμβουλίου- ο Μάνος Παπαδόπουλος πήρε τον λόγο για να το παίξει έξυπνος…

«Τι θα κάνει η Ευρωλίγκα για τις ομάδες που εκβιάζουν τις τοπικές λίγκες και δεν συμμετέχουν, θα κάνει κάτι;». Δεν κατονόμασε φυσικά, δεν τόλμησε (που να τολμήσει) αλλά άφησε υπαινιγμό για τον Ολυμπιακό.

Η πρώτη «τάπα» ήρθε από τον Τζόρντι Μπερτομέου που ορθά κοφτά του είπε πως «δεν είναι δικό μας θέμα και θα πρέπει να το δουν οι λίγκες», ενώ στη συνέχεια ήρθε και η δεύτερη από τον Νίκο Λεπενιώτη που εκπροσώπησε τον Ουμπιακό…

«Με μεγάλη έκπληξη διαπιστώνω το ενδιαφέρον του κ. Παπαδόπουλου για τις εξελίξεις στην ελληνική λίγκα», ανέφερε αρχικά συμπληρώνοντας: «Θα έπρεπε να ασχοληθεί με το θέμα τους προηγούμενους μήνες και σε τοπικό επίπεδο όχι εδώ μέσα (στην Ευρωλίγκα). Επίσης, αυτό είναι κάτι που αφορά την ελληνική λίγκα και όχι την Ευρωλίγκα και φυσικά δεν έχει να κάνει με εκβιασμούς αλλά με την αξιοπιστία του πρωταθλήματος. Επιπλέον, θα ήθελα να ρωτήσω τον Μάνο, τις ομάδες και την Ευρωλίγκα, αν πρέπει να γίνει κάτι με τις ομάδες - μέλη της Ευρωλίγκας που εκβιάζουν τις υπόλοιπες και την Ευρωλίγκα».

Κάπου εκεί, ο Μάνος Παπαδόπουλος αναψοκοκκινισμένος κατάπιε τη γλώσσα του. Δεν ήξερε τι να πει. Στο σπίτι του κρεμασμένου Μάνο δεν μιλάνε για σχοινί. Έχουν γίνει ειδικές ΓΣ για τα καμώματά σας. Ο Μάνος δεν έβγαλε «κιχ» και ο Μπερτομέου βγάζοντάς τον από τη δύσκολη θέση, γιατί η αμηχανία ήταν ευδιάκριτη στην αίθουσα (πέρα από τα γελάκια), είπε: «Είχαμε κάποια προβλήματα με τον Παναθηναϊκό, σίγουρα παραδεχτήκανε και αυτοί κάποια λάθη και υπερβολές, τα βρήκαμε όμως και συνεχίζουμε μαζί».

Εντάξει είμαστε Μάνο; Εντάξει είμαστε ψεύτες; Τάπες απανωτές στα μούτρα…

Διαβάστε επίσης

Φάκελος Μιλουτίνοφ!

Φάκελος Μιλουτίνοφ!

Κανείς δεν θέλει να δει τον Μιλουτίνοφ μακριά από τον Πειραιά, πόσο μάλλον με φανέλα αντίπαλης ομάδας στην Ευρωλίγκα, αλλά κάποια πράγματα είναι υπεράνω δυνατοτήτων στον Ολυμπιακό του 2019 κι όχι του 2009.

«Η σκέψη μας είναι μαζί σας»

«Η σκέψη μας είναι μαζί σας»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέφρασε τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων της φονικής κακοκαιρίας στην Χαλκιδική.