Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μέσω του Ολυμπιακού να βρω τον παλιό καλό μου εαυτό» (vid)

«Μέσω του Ολυμπιακού να βρω τον παλιό καλό μου εαυτό» (vid)
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2019 - 00:38
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Δεν τον πτόησε καθόλου η δίωρη (και βάλε) καθυστέρηση στην πτήση του. Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, δήλωσε ικανοποιημένος που επιτέλους βρίσκεται στη χώρα μας, η οποία όπως και η πατρίδα του η Λιθουανία, αγαπάει πολύ το μπάσκετ. Ευχαρίστησε τους παριστάμενους δημοσιογράφους για την υποδοχή, φάνηκε πως δεν περίμενε κάτι τέτοιο και μίλησε όντας παίκτης του Ολυμπιακού.

«Είχα μια καθυστέρηση στη πτήση, αλλά σημασία έχει πως είμαι εδώ και αυτό είναι το ευχάριστο. Ευχαριστώ για το θερμό καλωσόρισμα. Λίγες χώρες αγαπούν το μπάσκετ με τέτοιο τρόπο, μία είναι η Λιθουανία και άλλη μία η Ελλάδα» υποστήριξε αρχικά ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας και στη συνέχεια τόνισε: «Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν περίεργα για εμένα. Άλλαξα τον τρόπο παιχνιδιού και την θέση μου. Μπορεί να είμαι βετεράνος στην Ευρωλίγκα όπως λέτε, αλλά είμαι ακόμα πολύ νέος στην ηλικία και μέσω του Ολυμπιακού θέλω να βρω τον παλιό καλό μου εαυτό»!

Αφού ζήτησε συγνώμη από τον team manager του Ολυμπιακού Χρήστο Μπαφέ για τις μεγάλες σε διάρκεια απαντήσεις του, καθώς δεν περίμενε τη μετάφραση, στη συνέχεια ο Λιθουανός είπε: «Έχω μιλήσει με τον κόουτς Μπλατ, με κάποιον από τους νέους μου συμπαίκτες δεν έχω συνυπάρξει σε κάποια ομάδα αλλά έχω βρεθεί αντίπαλος με πολλούς από αυτούς, όπως για παράδειγμα με τον Παπανικολάου με τις εθνικές ομάδες και στην Ισπανία. Το σημαντικό για εμένα δεν είναι ο τρόπος που θα παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός μέσα στο γήπεδο, αλλά έξω από αυτό, πως θα είναι δηλαδή η ατμόσφαιρα, το κλίμα…»!

Διαβάστε επίσης