Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρίντεζης on fire

Πρίντεζης on fire
Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου 2019 - 15:53

Ο Γιώργος Πρίντεζης έχει πει ότι κατά πιθανότητα το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας είναι και η τελευταία διοργάνωση που θα φορέσει τη φανέλα της Εθνικής ομάδας. Παίζει δίχως αύριο. Δίνει τα πάντα. Φαίνεται από το πώς πανηγυρίζει στον πάγκο στα καλάθια των συμπαικτών του, αλλά και σε αυτά που κάνει στο παρκέ.

Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού έχει ξεκινήσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο με 5/5 τρίποντα (2/2 με το Μαυροβούνιο) και στο πρώτο μέρος του αγώνα με τη Βραζιλία, είναι αυτός που ξεκλείδωσε το παιχνίδι της Εθνικής ομάδας.

Σε 6:30 λεπτά πέτυχε 14 πόντους (από το 11-14 έκανε το 22-28) ερχόμενος από τον πάγκο, ενώ έχει και 3/3 τρίποντα εκ των οποίων στο ένα πήρε και το φάουλ ευστοχώντας στη βολή.

Έχει χάσει μόνο ένα δίποντο (1/2), έχει 3/3 βολές ενώ έχει και 3 ριμπάουντ συν μία ασίστ. Η εκκίνηση που έχει κάνει στο Παγκόσμιο ο Γιώργος Πρίντεζης είναι έξοχη.

Διαβάστε επίσης

Παπανικολάου: «Μας έκανε κακό το +17»

Παπανικολάου: «Μας έκανε κακό το +17»

Ο Έλληνας φόργουορντ του Ολυμπιακού μίλησε για τη χαμένη βολή του Κώστα Σλούκα, αλλά και το ότι το +17 έπρεπε να κλείσει στους 20 στο ημίχρονο κι όχι στους 10.