Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παπανικολάου: «Μας έκανε κακό το +17»

Παπανικολάου: «Μας έκανε κακό το +17»
Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου 2019 - 17:34

Άκρως ρεαλιστικές δηλώσεις από τον Κώστα Παπανικολάου μετά τη λήξη της αναμέτρησης της Ελλάδας κόντρα στη Βραζιλία και την ήττα της «γαλανόλευκης». Ο Έλληνας φόργουορντ του Ολυμπιακού μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ είπε αρχικά…

«Το πιο κρίσιμο σημείο ήταν τα 3 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου (23-40). Ήμασταν στο +17. Όταν γίνεται κάτι τέτοιο, πρέπει να το διαχειρίζεσαι. Στο 2ο ημίχρονο δεχθήκαμε 49 πόντους. Είμαστε αμυντική ομάδα, αλλά τώρα δεν το δείξαμε. Είχαμε 3 βολές με τον Κώστα, αστόχησε στην τελευταία τι να κάνουμε, αυτό είναι το μπάσκετ, συμβαίνουν αυτά.Νομίζω ότι αν διαλέγαμε εμείς και όλη η Ελλάδα κάποιος για τις βολές αυτές, αυτός θα ήταν ο Σλούκας. Έτσι είναι το μπάσκετ. Δυστυχώς είμαστε εμείς στην άσχημη θέση τώρα. Προχωράμε...»!

Στη συνέχεια είπε: «Δεν ήμασταν το ίδιο δυνατοί και δεν είχαμε την ίδια πίστη, όπως στο ξεκίνημα. Δεν υπάρχει δικαιολογία, είμαστε επαγγελματίες. Μας έκανε κακό το +17. Αν θέλεις να λέγεσαι καλός, πρέπει να το τελειώνεις στους 20 πόντους κι όχι στους 10. Όλες οι ομάδες είχαν αδυναμίες. Δεν έχει τελειώσει κάτι ακόμα. Να δούμε τα λάθη μας και να συνεχίσουμε. Πρέπει να τα αφήσουμε όλα πίσω. Αύριο ξημερώνει μια νέα μέρα».

Διαβάστε επίσης

Πρίντεζης on fire

Πρίντεζης on fire

Εξαιρετική εκκίνηση στο Παγκόσμιο ο Πρίντεζης με 5/5 τρίποντα. Πέτυχε στο 1ο μέρος με τη Βραζιλία 14 πόντους σε 6:30 λεπτά. Παίζει δίχως αύριο στην τελευταία του διοργάνωση με την Εθνική!