Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προσβάλει την απόφαση της ΕΕΑ Ολυμπιακός!

Προσβάλει την απόφαση της ΕΕΑ  Ολυμπιακός!
Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2019 - 18:16

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ύστερα από ακρόαση, ενόψει του άρθρου 77Α παρ.6 του ν.2725/1999 και της παραβίασης της διάταξης του άρθρου 78 παρ.1 του ν.2725/1999. Επέβαλλε πρόστιμο στην ΚΑΕ Ολυμπιακός 130.000€, κατά πλειοψηφία, ενός μέλους έχοντος την άποψη ότι πρέπει να επιβληθεί πρόστιμο 180.000€, όπως ανακοίνωσε η Επιτροπή.

Το θέμα είναι πως αυτό το αμφισβητεί η ΚΑΕ Ολυμπιακός, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν υπαρκτή διαφωνία με την ΕΕΑ. Γιατί;

Βάσει του Νόμου, η κάθε ΚΑΕ οφείλει να δώσει ως εγγυητική τα χρήματα που αναλογούν στο 5% του συνολικού μπάτζετ της. Του συνολικού, όχι του αγωνιστικού (παίκτες/προπονητές). Μιλάμε για όλα τα έξοδα της ΚΑΕ.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός λοιπόν έχει καταθέσει ένα ποσό, το οποίο η ΕΕΑ το αμφισβητεί, θεωρώντας πως έπρεπε να καταβληθούν περισσότερα χρήματα. Το θέμα εξετάστηκε εκ νέου σήμερα Πέμπτη και αποφασίστηκε πρόστιμο 130.000 ευρώ. Μια απόφαση όμως την οποία οι Πειραιώτες θα προσβάλουν.

Διαβάστε επίσης

Μπήκε και ο Βεζένκοφ στην προετοιμασία

Μπήκε και ο Βεζένκοφ στην προετοιμασία

Με τον Σάσα Βεζένκοφ να ενσωματώνεται στην προετοιμασία του Ολυμπιακού, συνεχίστηκε η δουλειά των «ερυθρόλευκων» επί ιταλικού εδάφους και την Πέμπτη (5/09), παραμονή του τζάμπολ τους στο «Lucca Tournament».

Τζάμπολ στο «Lucca Tournament» κόντρα στη Μιλάνο

Τζάμπολ στο «Lucca Tournament» κόντρα στη Μιλάνο

Πρώτο δυνατό τεστ (19:30) για την ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ, που θέλει να δει να εφαρμόζονται κάποια πρώτα στοιχεία από αυτά που έχουν δουλέψει. Εφές-Βενέτσια το άλλο ζευγάρι.

Σκουρτόπουλος: «Να προσέχουμε την υγεία του Γιάννη για να τον έχουμε»

Σκουρτόπουλος: «Να προσέχουμε την υγεία του Γιάννη για να τον έχουμε»

Για την πρόκριση της Εθνικής ομάδας και τα δύο παιχνίδια με τις ΗΠΑ και την Τσεχία στη φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά και την διαχείριση και το πώς πρέπει να προσέχουν την υγεία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, μίλησε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, μετά το παιχνίδι με τη Νέα Ζηλανδία.

Παγκόσμιο: Σάββατο με ΗΠΑ, Δευτέρα με Τσεχία!

Παγκόσμιο: Σάββατο με ΗΠΑ, Δευτέρα με Τσεχία!

Το πρόγραμμα και οι ώρες της Εθνικής ομάδας στις «16» καλύτερες ομάδες του Μουντομπάσκετ. Δεν παίζει ξανά με τη Βραζιλία. Με δύο νίκες περνάει. Αρκεί και μία αλλά… με συνδυασμό αποτελεσμάτων. Το πανόραμα και οι όμιλοι!