Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπήκε και ο Βεζένκοφ στην προετοιμασία

Μπήκε και ο Βεζένκοφ στην προετοιμασία
Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2019 - 19:31
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Με τον Σάσα Βεζένκοφ να ενσωματώνεται στην προετοιμασία του Ολυμπιακού, συνεχίστηκε η δουλειά των «ερυθρόλευκων» επί ιταλικού εδάφους και την Πέμπτη (5/09), παραμονή του τζάμπολ τους στο «Lucca Tournament».

Ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού, ο οποίος βρίσκεται από τις 26 Αυγούστου στη Μπολόνια της Ιταλίας και δούλεψε με τον γιατρό που τον εγχείρισε πάνω στην ενδυνάμωση του ώμου του, μπήκε στις προπονήσεις της ομάδας και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του, ο οποίος πλέον δεν έχει μόνο υπό τις οδηγίες του, τους 4 διεθνείς Πρίντεζη, Παπανικολάου με την Ελλάδα, Μιλουτίνοφ με τη Σερβία και Κουζμίνσκας με τη Λιθουανία.

Οι 13 παίκτες που μετέχουν στις προπονήσεις επί Ιταλικού εδάφους, είναι οι: Σπανούλης, Τσέρι, Πολ, Πάντερ, Μπόλντγουϊν, Ρούμπιτ, Χαπ, Τσάμπαν, Βεζένκοφ, Κόνιαρης, Χαραλαμπόπουλος, Ποκουσέφσκι, Χρηστίδης.

Διαβάστε επίσης

Τζάμπολ στο «Lucca Tournament» κόντρα στη Μιλάνο

Τζάμπολ στο «Lucca Tournament» κόντρα στη Μιλάνο

Πρώτο δυνατό τεστ (19:30) για την ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ, που θέλει να δει να εφαρμόζονται κάποια πρώτα στοιχεία από αυτά που έχουν δουλέψει. Εφές-Βενέτσια το άλλο ζευγάρι.

Προσβάλει την απόφαση της ΕΕΑ  Ολυμπιακός!

Προσβάλει την απόφαση της ΕΕΑ Ολυμπιακός!

Η ΕΕΑ θεωρεί ότι το ποσό που έχουν καταθέσει οι «ερυθρόλευκοι» δεν είναι αρκετό. Οι Πειραιώτες διαφωνούν και θα προσβάλουν την απόφαση/ποινή της Επιτροπής που επέβαλλαν πρόστιμο 130.000 ευρώ.

Σκουρτόπουλος: «Να προσέχουμε την υγεία του Γιάννη για να τον έχουμε»

Σκουρτόπουλος: «Να προσέχουμε την υγεία του Γιάννη για να τον έχουμε»

Για την πρόκριση της Εθνικής ομάδας και τα δύο παιχνίδια με τις ΗΠΑ και την Τσεχία στη φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά και την διαχείριση και το πώς πρέπει να προσέχουν την υγεία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, μίλησε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, μετά το παιχνίδι με τη Νέα Ζηλανδία.