Ντουντούκα
Πρόκριση στη Βουλγαρία...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Τα αποτελέσματα θα έρθουν, δεσμεύομαι στον κόσμο!»

«Τα αποτελέσματα θα έρθουν, δεσμεύομαι στον κόσμο!»
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019 - 22:41

Ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν γινόταν να απουσιάζει από το «Σταύρος Νιάρχος» και την παρουσίαση της νέας φανέλας του Ολυμπιακού.

Ο Αμερικανοϊσραηλινός προπονητής, μάλιστα, εξέφρασε την αισιοδοξία του για τον φετινό Θρύλο, τονίζοντας χαρακτηριστικά στην ομιλία του:

«Είμαστε πάρα πολύ ενθουσιασμένοι και ανυπόμονοι να αρχίσει αυτή η ξεχωριστή χρονιά. Ως προπονητής είναι σπουδαία συναίσθημα να έχεις ποιότητα από πλευράς εμπειρίας και υψηλής απόδοσης, στα οποία μας έχει συνηθίσει αυτή η σπουδαία ομάδα, συν την ποιότητα που προστέθηκε από διάφορα μέρη της Ευρώπης και από το ΝΒΑ.

Θα παλέψουμε για να πετύχουμε τους υψηλότερους δυνατούς στόχους! Πάντα λέω πως το πιο σημαντικό πράγμα είναι η αφοσίωση όλων στην τελειότητα, να κάνουν τα πάντα με το σωστό τρόπο, γιατί τα αποτελέσματα δεν προηγούνται, ακολουθούν. Το να πεις ‘θα πρέπει να κάνεις αυτό κι εκείνο’ μου ακούγεται λίγο κενό! Εάν έρχεσαι κι είσαι αφοσιωμένος στην τελειότητα επί καθημερινής βάσης, τα αποτελέσματα θα έρθουν και δεσμεύομαι για αυτό στον κόσμο και στην ομάδα».

Διαβάστε επίσης

«Ο Ολυμπιακός είναι περήφανη ομάδα»

«Ο Ολυμπιακός είναι περήφανη ομάδα»

Στην παρουσίαση της νέας φανέλας του Θρύλου στο «Σταύρος Νιάρχος» βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, και εκπρόσωποι της BWIN. Τι δήλωσε ο managing director του χορηγού του Θρύλου, Ιωάννης Καποδίστριας…

«Θα δώσουμε την ψυχή μας στο γήπεδο»

«Θα δώσουμε την ψυχή μας στο γήπεδο»

Ο Βασίλης Σπανούλης έδωσε το σύνθημα για την έναρξη της νέας σεζόν, τονίζοντας πως όλοι θα δώσουν ό,τι έχουν για να πάρουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.