Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

To «βάρος» της πρεμιέρας για τον φετινό Ολυμπιακό!

To «βάρος» της πρεμιέρας για τον φετινό Ολυμπιακό!
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2019 - 19:22
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται να κάνει «ποδαρικό» στη νέα- περίεργη και ιδιόρρυθμη γι αυτόν από τη στιγμή που θα παίζει μόνο στην Ευρωλίγκα- σεζόν, καθώς την Παρασκευή (4 Οκτωβρίου) θα φιλοξενηθεί στο «Αστρομπάλ» της Λυών από τη Βιλερμπάν, για 4η φορά!

Τη Βιλερμπάν ιδιοκτησίας Τόνι Πάρκερ και η οποία έχει στις τάξεις της, τους Έντγουϊν Τζάκσον και Αντουάν Ντιό και θα βρίσκεται στην κορυφαία διοργάνωση (αρχικά) για 2 χρόνια (και βλέπουμε).

Θεωρητικά, ο Ολυμπιακός ξεκινάει με ένα εύκολο παιχνίδι τη φετινή Ευρωλίγκα! Με ένα παιχνίδι βατό, έχοντας μία άπειρη ομάδα απέναντί του και με ρόστερ που δεν τον τρομάζει. Από τη μία αποτελεί καλή συγκυρία καθώς ο Ολυμπιακός μόνο έτοιμος δεν είναι, «ψάχνεται» ακόμα και δεν θα ήθελε να παίξει με κάποιο μεγαθήριο. Από την άλλη όμως, οι «ερυθρόλευκοι» δεν είναι σε θέση να πείσουν πως έχουν «εξασφαλισμένη» τη νίκη και αυτό τους προσδίδει έξτρα βάρος και πίεση.

Αν δεν καταφέρουν να φύγουν με το «διπλό» από το «Αστρομπάλ» (σ.σ. μία νίκη σε τρεις επισκέψεις) τότε αμέσως-αμέσως θα ξεκινήσουν με ντεζαβαντάζ στη διοργάνωση, καθώς αυτή η ήττα δεν θα καλυφθεί στη συνέχεια και θα τον «ακολουθεί»!

Διαβάστε επίσης