Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλα για νικηφόρο ξεκίνημα...

Όλα για νικηφόρο ξεκίνημα...
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2019 - 08:08

Ξεκίνημα στην Ευρωλίγκα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος αντιμετωπίζει σήμερα, Παρασκευή (04/10) στις 21:45 στην Γαλλία την Βιλερμπάν για την 1η αγωνιστική της διοργάνωσης. Live στο gavros.gr/NS1.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δείξει στην προετοιμασία ότι δεν είναι απόλυτα έτοιμοι, ωστόσο, είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα, ώστε να αρχίσουν με το… δεξί τη φετινή διοργάνωση, σε μία διαφορετική σεζόν γι’ αυτούς, αφού θα αγωνίζονται μόνο στην Ευρωλίγκα.

Αγωνιστικά προβλήματα για τον Ντέιβιντ Μπλατ δεν υπάρχουν, με τον Αμερικανοισραηλινό τεχνικό να γνωρίζει πολύ καλά τις δυσκολίες της αναμέτρησης, έχοντας προετοιμάσει κατάλληλα τους παίκτες του, ώστε να πάρουν τη νίκη.

Ο Θρύλος είναι αποφασισμένος για νικηφόρο ξεκίνημα στη νέα σεζόν στην Ευρωλίγκα, κάτι το οποίο θα πρέπει να φανεί και εντός παρκέ, με όλους τους παίκτες της ομάδας να είναι πανέτοιμοι να δώσουν ό,τι έχουν για να τα καταφέρουν.

Διαβάστε επίσης

Αρχίζει το… ταξίδι! (vid)

Αρχίζει το… ταξίδι! (vid)

Πρώτη στάση στην Ευρωλίγκα, για τον Ολυμπιακό του Ντέιβιντ Μπλατ το Αστρομπάλ και πρώτος αντίπαλος η Βιλερμπάν. Δείτε το promo video που μας βάζει στο κλίμα!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το σκάνδαλο με το «πράσινο» ΟΑΚΑ!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το σκάνδαλο με το «πράσινο» ΟΑΚΑ!

Την ίδια στιγμή που τιμολογούσε αυθαίρετα τον Ολυμπιακό για το ΣΕΦ, ο Γιώργος Βασιλειάδης μείωνε αισθητά το ενοίκιο της ΚΑΕ ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ, φτάνοντας στο σημείο οι «ερυθρόλευκοι» να πληρώνουν περισσότερα για το πεπαλαιωμένο ΣΕΦ.

Κινδύνεψε το ρεκόρ του Αναστόπουλου... Αποβλήθηκε ο Ότζο σε 8:15'!

Κινδύνεψε το ρεκόρ του Αναστόπουλου... Αποβλήθηκε ο Ότζο σε 8:15'!

Τραβούσε τα μαλλιά του ο Τόμιτς, βλέποντας τον Αφρικανό σέντερ να αποβάλλεται σε χρόνο ρεκόρ με 5 φάουλ στο ματς με τον ΠΑΟ, την ώρα που ο Γκιστ είχε χρεωθεί με 3 φάουλ. «Ίδρωσε« ο Αναστόπουλος, ο οποίος πλέον είναι ήρεμος, έχοντας ακόμη το ρεκόρ των 5 φάουλ στον Μιλουτίνοφ σε 03:17'.