Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αρχίζει το… ταξίδι! (vid)

Αρχίζει το… ταξίδι! (vid)
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2019 - 10:25

Ο Θρύλος μπαίνει στη μάχη της εφετινής Ευρωλίγκας, με ένα εκτός έδρας παιχνίδι, το οποίο είναι αρκετό, για να μετρήσει τις δυνάμεις του. Μπορεί η Βιλερμπάν να μην είναι ο πρωτοκλασάτος αντίπαλος, τύπου Ρεάλ, ΤΣΣΚΑ, Φενέρ, Αρμάνι, αλλά αποτελεί μία παραδοσιακή δύναμη του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Όπως και να ‘χει, ο Ολυμπιακός πρέπει πρώτα να κοιτάξει το δικό του παιχνίδι και να πάει με βάση το πλάνο του, για να φύγει νικητής από το Αστρομπάλ.

Δείτε το promo video, το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα η ΚΑΕ Ολυμπιακός, για να μας βάλει όλους στο κλίμα του αποψινού αγώνα:

Διαβάστε επίσης

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το σκάνδαλο με το «πράσινο» ΟΑΚΑ!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το σκάνδαλο με το «πράσινο» ΟΑΚΑ!

Την ίδια στιγμή που τιμολογούσε αυθαίρετα τον Ολυμπιακό για το ΣΕΦ, ο Γιώργος Βασιλειάδης μείωνε αισθητά το ενοίκιο της ΚΑΕ ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ, φτάνοντας στο σημείο οι «ερυθρόλευκοι» να πληρώνουν περισσότερα για το πεπαλαιωμένο ΣΕΦ.

Όλα για νικηφόρο ξεκίνημα...

Όλα για νικηφόρο ξεκίνημα...

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζειστην Γαλλία την Βιλερμπάν στην πρεμιέρα του στην Ευρωλίγκα και είναι αποφασισμένος να τα δώσει όλα για τη νίκη. Live στο gavros.gr/NS1 στις 21:45.

Κινδύνεψε το ρεκόρ του Αναστόπουλου... Αποβλήθηκε ο Ότζο σε 8:15'!

Κινδύνεψε το ρεκόρ του Αναστόπουλου... Αποβλήθηκε ο Ότζο σε 8:15'!

Τραβούσε τα μαλλιά του ο Τόμιτς, βλέποντας τον Αφρικανό σέντερ να αποβάλλεται σε χρόνο ρεκόρ με 5 φάουλ στο ματς με τον ΠΑΟ, την ώρα που ο Γκιστ είχε χρεωθεί με 3 φάουλ. «Ίδρωσε« ο Αναστόπουλος, ο οποίος πλέον είναι ήρεμος, έχοντας ακόμη το ρεκόρ των 5 φάουλ στον Μιλουτίνοφ σε 03:17'.